YAPTIĞIMIZ HABER üZERiNE; PROTOKOLDEN ANLAMLI iNCELEME

Bursa AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ile Belediye Başkanı Alper Taban, Çitli Maden Suyu kaynağını yerinde inceledi.

Yayınlama: 18.05.2019
725
A+
A-

1987 Yılında Türkiye’nin ilk yap-işlet-devret modelinin uygulandığı Çitli Maden Suyu ile konuları yaklaşık 1 ay önce haberlerimize taşımıştık.

 

“Çitli’den maden suyu atağı” başlığı ile yayınladığımız haberin ardından, Bursa AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ver Eşref Yiğit, Çitli Maden Suyu’nun kaynağında incelemelerde bulundu.






 

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Kurşunlu Mahallemizdeki ziyaretlerimiz kapsamında, Freşa firmasının kaynak suyu alanında ve 1867 yılında Türkiye’nin ilk yap-işlet-devret modelinin uygulandığı Çitli Maden Suyu kaynağında incelemelerde bulunduk” dedi.

 

GELİŞME OLUP OLMAYACAĞI BELLİ DEĞİL

Başkan Taban, Kaymakam Görücü ve Milletvekili Gürel ile muhtarla bir araya gelerek konuyu görüştü. Daha önce iddiaya göre İl Özel İdare’de bulunan alan Büyükşehir Belediyes’ne geçti. Diğer bir iddia ise kaynak olduğundan dolayı Bursa Valiliği’ne geçti. Bu konuların netlik kazanması için çalışmalar başladı.

 

ÇALIŞMALARIN ARDINDAN NETLİK KAZANACAK

Yapılacak olan çalışmaların ardından Çitli Maden Suyu’nun yeniden İnegöl’e kazandırılıp, kazandırılamayacağı belli olacak. Çalışmalardaki en önemli konu ise; kaynağın yeterli olup olmadığı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş