YARAMAZ OĞLAK OMUZLARDAN iNMiYOR

İnegöl’ün Yeniceköy Mahallesinde ikamet eden inşaat işçisi Turan Keskin ve kaportacılık yapan oğlu Mustafa Keskine ait 35 günlük oğlak sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Yayınlama: 08.05.2019
694
A+
A-

Yeniceköy Mahallesinde ikamet eden İnşaat işçisi Turan Keskin ve oğlu Mustafa Keskin’in merak üzerine aldıkları keçiler bu yıl ikiz doğurdu. Hobi olarak baktıkları hayvanlarla içli dışlı olan Keskin ailesi yeni doğan oğlakları kendi elleriyle besledikleri için oğlaklar sahiplerinde bir an olsun ayrılmıyor. İkiz olan oğlaklardan birinin hayli yaramaz olması dikkat çekiyor. Bir papağan gibi sahibinin omuzlarına çıkıp onunla oyun oynamaya çalışıyor. Mustafa Keskin yaramaz oğlağın omzuna çıktığı görüntüleri Sosyal Medyaya yüklemesinin ardından görüntüler ilgi odağı oldu.

Mustafa Keskin yaptığı açıklamada; “Biz keçileri merak üzerine aldık ve evimizin bahçesinde hobi olarak besliyoruz. Keçilerimizden biri bundan 35 gün önce ikiz yavrular dünyaya getirdi. Bizde onları bir an olsun yanımızdan ayırmadık. Sürekli zaman geçirdiğimiz için bize fazlasıyla alıştılar. Görüntülerde de göründüğü gibi omuzuma çıkıp benimle oynamak istiyor” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş