YARDIM KOLiSi OLUŞTURUP KIZILAY’A TESLiM ETTiLER

Akşemsettin İlkokulu tarafından hem Ramazan ayında olmamız hemde değerler eğitimi kapsamında, okul öğrencileri tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Düzenlenen yardımlar kapsamında toplanan yardım kolileri, Kızılay yetkililerine teslim edildi.

Yayınlama: 09.05.2019
711
A+
A-

Akşemsettin İlkokulu tarafından düzenlenen yardım kampanyası ile toplanan yardım kolileri, Kızılay İnegöl Şubesi yetkililerine teslim edildi.

 

Kolilerin teslim töreninde açıklamalarda bulunan Sınıf Öğretmeni Gülcihan Yılmaz Sarı, öğrencilerin kendi harçlıklarından ayırarak topladıkları parayla bu yardım kolilerinin oluşturulduğunu, yardımlarının Kızılay aracılığı ile muhtaç olan kişilere ulaştırılmasını düşündüklerini, bu amaçla kendilerine destek veren öğrenci, veli ve Kızılay yetkililerine teşekkür ettiklerini söyledi.








 

Okul Müdürü Ahmet Demir ise, eğitimin en önemli boyutunun değer eğitimi olduğunu ve bu etkinliğinde çocuklara yardımseverlik, cömertlik, paylaşma, merhamet, hizmet ve fedakarlık gibi üst düzey değerleri kazandırmak amacıyla yapıldığını söyledi.

 

Kızılay yetkilileri ise öğrencilerden bu tür organizasyon taleplerinin gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini, çünkü bu hizmetlerin gelecekte onların eliyle yürütüleceği düşünüldüğünde, geleceğe daha güvenle bakılabileceğin ifade ettiler.

 

Kızılay İnegöl Şubesi yöneticileri,yardım kolilerini mazlumlara ulaştırmak için teslim alırken, diğer yandan yardım kolilerinin hazırlanmasında emeği geçen sınıfa teşekkür belgesi takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.