Yavru köpek kurtarıldı

Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesinde boş bir arsadaki kerestelerin arasında sıkışıp kalan yavru köpek, İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ve vatandaşların yoğun uğraşları sonucunda kurtarıldı.

Yayınlama: 05.10.2018
770
A+
A-

DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE KURTARMA OPERASYONU

Duyarlı vatandaşların İnegöl Belediyesi Çözüm merkezini aramaları ile harekete geçen Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde boş bir arsadaki kerestelerin arasında kalan yavru köpeği sıkıştığı yerden çıkararak, yavru köpeği annesine kavuşturmanın mutluluğunu yaşarken, bu kurtarma operasyonun 04 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününe rastlaması da bu olaya ayrı bir anlam kazandırdı.

 






“BU ŞEHİRDE YAŞAYAN HER BİR CANLININ BİZLER İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR”

Yavru Köpeğin kurtarılması hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu şehri her bir canlısıyla seviyoruz. Bu şehirde yaşayan her bir canlının bizler için ayrı bir önemi var. Bugün bildiğiniz üzere Dünya Hayvanları Koruma Günü. Bize karşılıksız sevgilerini sunan, bağlılıklarını her zaman gösteren tüm hayvanları sevgilerin en güzeliyle seviyoruz. Hayvanlara karşı acımasız olanın iyi bir insan olamayacağını unutmayın. Can dostlarına şefkat elini uzatarak onlara sevgimizi gösterme ve onları korumayı dikkat çeken bugünde yavru bir köpeğimize uzattığımız şefkat eli bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Mahmudiye mahallesinde Anafartalar Caddesinde boş bir arsada kerestelerin arasına sıkışan ve acı çeken yavru köpeğe vatandaşlarımız kayıtsız kalmadılar. Sevimli dostumuzun düştüğü duruma kayıtsız kalmayan vatandaşlarımızın hemen telefona sarılarak belediyemizin çözüm merkezini aramalarıyla zabıta müdürlüğümüze bağlı ekipler hemen harekete geçti. Ekiplerimizin ve vatandaşlarımızın çabalarıyla yavru köpek sıkıştığı yerden çıkarılarak, annesinin bulunduğu yere bırakıldı. Bu kurtarma operasyonunun 04 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününe rastlaması da bu olaya ayrı bir anlam kazandırdığını buradan özellikle belirtmek isterim. Son olarak,  yaşamın can dostlarımızla daha güzel olduğunu unutmadan, onları korumaya ve sevmeye hep birlikte devam etme temennisiyle, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlarım” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş