YENi EMNiYET BiNASI iÇiN GöRüŞMELER GERÇEKLEŞTiRiLDi

Projesi hazırlanan ancak ihale sürecinde TOKİ tarafından projesi küçültülen yeni Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel girişimlerde bulunuyor.

Yayınlama: 10.11.2017
462
A+
A-

İnegöl’de uzun yıllardır hizmet veren ve artık eskiyen İnegöl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile ilgili çalışmalar başlatılmıştı. TOKİ’ye sunulan ilk proje onaylanmış ve ihale sürecindeyken proje iptal edilerek tekrar küçültülmüş bir proje daha gönderilmişti.

 

8 Bin m2 olan ilk proje TOKİ tarafından 1600 m2’ye küçültülerek gönderilince kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Mevcut hizmet binalarının toplam 2100 m2 civarı olduğu  ilçemizde daha küçük bir binanın yapılmasına vatandaş karşı çıkıyor.






 

Bu duruma karşı AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel geçtiğimiz haftalarda Ankara’ya yaptığı ziyaret ile birlikte  emniyet binası ve İnegöl’de personel yetersizliği konusunu önce AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve MYK üyesi Melih Ecertaş’a ardından ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya iletilmesi için danışmanları ile görüşmeler yaptığı öğrenildi.  

 

Demirel’in konuyu Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve çeşitli bakanlar ile de görüşeceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş