YENİ YERLEŞİM ALANLARININ YOLLARI AÇILIYOR

İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesinde yeni yerleşim alanlarının yollarını açma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Alper Taban, devam eden çalışmaları bugün yerinde inceledi.

Yayınlama: 14.08.2020
965
A+
A-

Şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesinde yeni yol açma çalışmalarının startını verdi. 468. Sokak ile civarında devam eden çalışmalarda toplamda 450 metre yol açılacak. Çalışma kapsamında 5000 m3 hafriyat yapılması planlanırken, açılacak yolda 4000 ton dolgu malzemesi serilecek.

 

1 ekskavatör, 1 yükleyici kepçe ve 4 kamyon ile hummalı şekilde devam eden çalışmaları, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. Çalışmada gelinen durumu gören Taban, açıklamalarda bulundu. Taban, Yeniceköy Mahallesi hakkında bilgiler de verdiği açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bugün Yeniceköy Mahallemizdeyiz. Burada 468. Sokak ve civarında arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları yerinde incelemek üzere geldik. Meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla sahada incelemelerimizi sürdürüyoruz. Yeniceköy Mahallemiz bildiğiniz gibi çok özel bir coğrafyada. Gerek hava kalitesi gerek suyuyla, şehir merkezine ve karayoluna olan yakınlığıyla özel bir bölge… Tabi burada geleceğe yönelik yatırımlarımız da hayata geçtikçe çok daha özel bir çekim gücü oluşturacak bir merkez haline dönüşecek.”








 

“İHTİYAÇ HASIL OLDUKÇA YOLLAR AÇMAYA DEVAM EDİLİYOR”

“Tabi burada şehirleşmeyle ilgili olan eksiklerin giderilmesi noktasında da yapılaşmaların devam ediyor olması, beraberinde ihtiyaç hasıl oldukça bölgede yol açma ve altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bunları da o bölgenin yerleşme süreçleriyle birlikte yürütüyoruz. Diğer altyapı kuruluşları da buralarda kendi eksiklerini tamamlamakla ilgili, bizler de kendi görev sahamıza yönelik eksikleri gidermeye yönelik çalışmalar yapıyoruz.”

 

“Bulunduğumuz alanda, 468. Sokak ve diğer 4 sokakta gelen talepler vardı. Burada yolların açılması noktasında arkadaşlarımız kazı ve dolgu çalışmalarıyla olması gereken standartlarda yolları oluşturmaya devam edecekler. Daha önce de üst bölgelerde yol açma çalışmaları gerçekleştirmiştik. Burada tamamen kendi ekiplerimiz, kendi insan gücümüz görev yapıyor. Kısa sürede çalışma tamamlanacak. Yapılan çalışmanın bölgemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.