ZABITA TEŞKiLATI 193 YAŞINDA

Belediye Başkanı Alper Taban, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 1932üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında zabıta müdürlüğünde görev yapan personeli ziyaret etti. Taban, zor bir görevi icra eden zabıta personeline başarılar dilerken, doğum günleri Zabıta Haftasına denk gelen 4 personel için de pasta kesildi.

Yayınlama: 04.09.2019
469
A+
A-

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 1-7 Eylül’de gerçekleştirilen Zabıta Haftasını çeşitli etkinliklerle kutluyor. Bu yıl 193. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Zabıta Teşkilatını, Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde Belediye Başkanı Alper Taban ziyaret etti.

 

Zabıta Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa’nın da katıldığı ziyaret sırasında Zabıta Personeline hitaben bir konuşma yapan Taban, “Sembolik olarak böyle bir gün belirlenmiş olsa da hatırlanma anlamında güzel olduğunu düşünüyorum. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana ifade ettiğim, zabıta zor bir birim. Zorlukları içerisinde barındıran bir birim. Ancak tabi hayatta güçlükler hep var. Bunun yanında mücadele de var. Zorluğun yanında birlik ve beraberlik içerisinde hepsinin üzerinden gelinebiliyor. Ben bugüne kadar yapılan tüm güzellikler için sizlere teşekkür ediyorum. Tabi şehirler içerisinde bu görevleri yapması gereken insanlar var. Ben sizlere her zaman güvendim ve sonuna kadar da güveneceğim. Aramızda genç arkadaşlarımız da var, belli bir olgunluk ve tecrübede arkadaşlarımız da var. Ben bu vesileyle Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 193’üncü yılının kutlandığı Zabıta Haftanızı kutluyorum” dedi.






 

Konuşma sonrası Başkan Taban ve Başkan Yardımcısı Kocaağa, Zabıta Personeliyle birlikte pasta kesimi yaptı. Ardından toplu hatıra fotoğrafıyla buluşma sona erdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş