ZİYARETLER SÜRÜYOR

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Yayınlama: 13.04.2019
581
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gelen tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Cuma akşamı ve Cumartesi günü; Orhaniye Mahalle Platformu, Sebzeciler ve Meyveciler Odası ile Terziler Odası, İnegöl Tapu Müdürü, Fırıncılar Odası ve Kapalı Çarşı Esnafı Başkan Taban’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretler Cuma günü 17.30’da Orhaniye Mahalle Platformu ile başladı. Platform temsilcileri, Başkan Taban’a çiçek takdim ederek görevinde başarılar dilediler. 18.20’de ise Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut ve yönetimi ile Terziler Odası Başkanı Selim Malçok ve yönetimi birlikte Başkan Taban’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette esnafın sorunlarına ilişkin istişareler de yapıldı.






 

Cumartesi günü ise ziyaret mesaisi 10.20’de başladı. İlk ziyaret İnegöl Tapu Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından gerçekleştirildi. Yılmaz, Başkan Taban’a tebriklerini ileterek görevinde başarılar diledi. 11.00’da İnegöl Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Salim ve yönetimini ağırlayan Belediye Başkanı Alper Taban’a, oda yönetimi Türk Bayrağı tablosu hediye ettiler. Cumartesi günü son ziyaret ise İnegöl Kapalı Çarşı esnafı tarafından gerçekleştirildi. Tarihi kapalı çarşı esnafı ile çarşı merkezindeki çalışmalara ilişkin istişareler yapıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş