1 PUAN 1 PUANDIR

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, 3-2 mağlup olunan Galatasaray HDI Sigorta maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, ” Üzülüyorsun tabii ki ama bu voleybolda var. Yapacak bir şey yok. 1 puan 1 puandır. Artık önümüzde bakacağız. Güzel maçlar oynuyoruz. Zevkli maçlar oynuyoruz. Bugün seyircimiz çok ama çok iyiydi” dedi.

Yayınlama: 14.03.2017
1.025
A+
A-

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, 3-2 mağlup olunan Galatasaray HDI Sigorta maçının ardından müsabakayı değerlendirdi.

 

Maçın ardından açıklama yapan Zoroğlu, şunları söyledi: “Üzülüyoruz. Geçen hafta Fenerbahçe’ye son sette kaybettik. Bu hafta da Galatasaray’a yine son set kaybettik. Üzülüyorsun tabii ki ama bu voleybolda var.  Yapacak bir şey yok. 1 puan 1 puandır. Artık önümüzde bakacağız. Güzel maçlar oynuyoruz. Zevkli maçlar oynuyoruz. Bugün seyircimiz çok ama çok iyiydi. Onlara ben teşekkür ediyorum. Bir galibiyet veremediğimiz için üzgünüz. Son 2 maçımız kaldı. İnşallah Play-Off’lar da onları mutlu edecek sonuç alalım. Hedefimize en çabuk yoldan en iyi yoldan gitmek istiyoruz. İyi takımız. İyi oyunculardan kurulu iyi bir takımız. İyi top oynuyoruz. Ama şuanda 8 günde 3 maç oynadık. 1 tane 3-1 oynadık. Çarşamba günü Fenerbahçe’ye karşı 3-2 oynadık. Şimdi yine 3-2 oynadık. Tabii ki bir yorgunlukta var. Tabi bu bahane değil. Galatasaray çok iyi oynadı. Basit yerlerde basit hatalar yapınca sonuç böyle oluyor. Her zaman yi yaptığımı şeyler vardı. Servis gibi. Bugün iyi servis atamadık. Aslında bugün çok iyi değildik. İyi olmayınca sonuç böyle oluyor. Ama yine de 1 puan 1 puandır. Buraya gelen seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Play-Off’ta da aynı şekilde bizi desteklemeye devam ederler”






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş