10 YILDIR KAFKASSPORDA OYNUYOR

Kafkasspor yeni sezon öncesi Teknik ekibi oluşturduktan sonra transfere 10 yıldır kulüpte kesintisiz top koşturan emektar oyuncusu Serdar Şenvardar ile söşleşme yenileyerek strat verdi.

Yayınlama: 19.06.2019
899
A+
A-

Bursaspor altyapısından yetişen, daha sonra Zaferspor ve Bodrum Belediyesporda oynayan ve kafkasspora transfer olan Serdar Şenvardar 10 yıldır Kafkasspor orta sahasında oynuyor.

Kafkasspor tesislerin düzenlenen imza töreni sonrasında Kaptan Serdar Şenvardar yaptığı açıklamada Kafkassporda çok mutlu olduğunu, daha uzun seneler bu kulübe hizmet etmek istediğini söyledi. Şenvardar “Kafkas spor’da bu sene 10 yılımı dolduruyorum. Allah nice senelere daha ulaşmayı nasip etsin inşallah. 10 yıldır bu camianın içerisindeyim. Bu camianın içinde mutlu ve huzurluyum. Allah mutluluğumuzu daim etsin. Yine heyecanlı bir sezona başlıyoruz. Allah kazasız ve belasız güzel bir sezon nasip etsin. Kafkasspor’un hedefi her zaman bir üst liglerdir. Kafkasspor’u bir üst lige çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Gençler ile birlikte iyi bir hava yakalayacağız. Takımda abi, kardeşlik, arkadaşlık olduğunda gerisi gelir” dedi.

Kafkasspor futbol şube sorumlusu Salih Bayraktar ise yaptığı konuşmada “Serdar kardeşimiz sağ olsun 10 sene önce kulübümüze geldi. Kendisi burayı benimsedi, bizde onu benimsedik. Allah razı olsun kendisinden. 10 yıldır hiçbir zaman kendisi bizlere zorluk çıkarmadı. Bizde kendisine zorluk çıkarmıyoruz. Kendisi alt yapımızdaki bütün maçları takip edip, yanımızda yer alıyor. Gençlerimize bir abi olarak, yapabileceği her türlü destekte bulunuyor. Camiamız büyük bir camia. Aramızda bulunmaktan dolayı kendiside çok mutlu. Bu seneki kadro planlaması yapılırken ve önceki senelerde olduğu gibi hocamız ve yönetim olarak önce Serdar Şenvardar ismini yazıyorlar. Sağ olsun o da bizi mahçup etmiyor. Allah Kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin. Allah yardımcımız olsun” dedi.






Kafkasspor yönetim kurulu üyesi  Ahmet Sakin  yaptığı açıklamada “İlk geldiği seneler belki biraz yabancıydı. Şu an bizim kadar kafkassporludur. Bizden fazla emek veren sporcumuzdur. Biz ondan mutluyuz. Bu sene başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizler inandık taraftarlarımızda inansın. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş