AKTAŞ ŞAMPİYONU AĞIRLADI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1. Amatör Kümede şampiyon olarak Süper Amatör Kümeye yükselen İsaören Spor Kulübü’nün sporcu, yönetici ve teknik heyetini yemekte ağırladı.

Yayınlama: 16.02.2017
1.102
A+
A-

2014 yılında kurulan ve geride kalan 2 yılda üst üste 2 şampiyonluk yaşayarak önce 2. Amatör kümeden 1. Amatöre, bu yıl da Süper Amatör Lige yükselen İsaören Spor Kulübünün sporcu, yönetici ve teknik heyeti, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Şampiyonu Enver İnegöl Köftecisinde konuk eden Başkan Aktaş’a yemekte AK Parti İl Yöneticisi Feridun Özyüksel ile AK Parti İnegöl İlçe Yöneticileri de eşlik etti.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTINIZ








Yemek öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şampiyon takımı tebrik ederek, “Öncelikle sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar. İsaören nihayetinde bir kırsal mahalle. Ama bana göre çok önemli bir başarıya imza attınız. İlk katıldığınız sene 2. Amatör kümede şampiyon oldunuz. İkinci yılınızda 1. Amatör kümede şampiyon oldunuz ve 2 senede 2 lig atlayarak geldiniz Süper Amatör Lige. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu başarıda emeği geçenlere katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Herkesin bu başarıda katkısı var” dedi.

 

ŞAMPİYON OLMAK ZOR, ŞAMPİYON KALMAK DAHA ZORDUR

İsaören Spor Kulübü’nün son maçını izlediğini de hatırlatan Aktaş, “Son maçınıza da katılıp izlemiştim. Akabinde de kupa sevincinize ortak olmuştuk. Şunu lütfen unutmayın; şampiyon olmak zordur, şampiyon kalmak daha zordur. Siz artık Süper Amatör Küme takımısınız. Birçok ilçe takımının beceremediğini siz bir kırsal mahalle takımı olarak başardınız” diye konuştu.

 

İSAÖREN SPOR KULÜBÜNÜ SÜPER AMATÖRDE MARKA YAPIN

Aktaş konuşmasında İsaören Spor Kulübü’nü Süper Amatör Ligde bir marka olarak görmek istediğine de dikkat çekerek “İnegöl’ün ismini sanatta, sporda, farklı etkinliklerle duyuran her kim varsa Allah razı olsun. Ama biz şampiyonluğumuzla beraber o duruşumuzla, devamlılığımız ve istikrarlılığımızla önümüzdeki yıllarda göstermemiz gerekiyor. Sevdiğim bir diğer huyunuz da takımın büyük bölümü İnegöl’ü de geçtim, İsaören orijinali. Tabi ki başka şehirlerden de gelsin ama öncelikle 60 bin ilköğretim ve lise öğrencisi olan, ciddi genç nüfusa sahip bir ilçeden bu işleri gidermeden farklı şehirler düzeyinde bu işlerin giderilmesi bana göre amatör spor açısından çok sağlıklı değil. Hocamızı da birkaç yıldır takip ediyoruz. Bu başarıyı 3’üncü kez yaşadı. Daha önceki başarılarının da tesadüf olmadığını gösterdi. İnşallah bu çizginizi bozmadan devam edersiniz. Yaptığınız işi hakkıyla yapmak çok önemli. İnşallah siz İsaörenspor’u amatör sporlarda bir markaya dönüştürün. Koca koca ilçelerin bir iki tane amatör takımları varken, İnegöl’ün Süper Amatörde 7 tane takımı oldu. Allah her saman her konuda sizlere şampiyonluklar, birinciliklerle karşı karşıya getirsin” ifadelerinde bulundu.

 

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN AMATÖR SPORUN YANINDA OLDU

İsaören Spor Kulübü Başkanı Erhan Ulu ise Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın İsaören Spor Kulübü’nün kurulmasında teşvik edici olduğunu hatırlatarak “İsaörenspor Kulübünün ilk kurulmasında, 2014 yerel seçimleri döneminde Başkanımız köyümüze geldiğinde sporla ilgili bir konuşmamız olmuştu. Başkanımız siz gençleri toparlayın, bir araya getirin bizler de elimizden geldiği kadar sizlerden desteğimizi esirgemeyeceğiz demişti. O konuşma akabinde biz İsaören Spor Kulübünü kurduk. Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Şuanda bitme aşamasında olan bir tesisimiz var. 1200 nüfuslu bir mahallenin birlik olup kenetlenip bu başarılara imza atmasında Başkanımızın çok büyük desteği var. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizlere bu imkanları sundu. Başkanımız özellikle amatör sporun her zaman yanında oldu” dedi.

 

Konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Yemek sırasında sporcular ve yöneticilerle sohbet eden Aktaş, takımın gelecek hedeflerini de sordu. Program şampiyonluk kupasıyla birlikte çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

 

KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.