AMATöR’DE TATSIZ HAFTA

Süper Amatör Lig A grubunda mücadele eden İnegöl temsilcilerimiz Doğanspor ve İsaörenspor ilk hafta müsabakasında karşılaştığı rakiplerine mağlup olurken, Doğugücüspor ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Yayınlama: 09.10.2017
1.095
A+
A-

Bu sezon Süper Amatör Küme’ye yükselen İsaörenspor, kendi evinde Yenişehir Belediyespor’u konuk etti. Temsilcimiz 3 kırmızı kartın çıktığı müsabakada, 3-0 mağlup oldu.

 

Doğugücüspor deplasmanda İznikspor ile karşı karşıya geldi. karşılıklı goller ile Doğugücü sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.








 

 

Bir diğer temsilcimiz Doğanspor ise evinde Duaçınarspor’u konuk etti. Bu müsabakada hakem hataları taraftara saç baş yoldurdu. Orta hakemin verilmesi gereken 2 penaltı kararını vermemesi, tartışmalara neden oldıu.

 

HAKEMLER: Oğuzhan Yaldız, Mustafa Furkan Ceylân, Emre Tutay

DOĞANSPOR : Erman, Veli, Mehmet, Sezer (Dk.57 Mahmut), Yıldıray, Bekir, Levent, Ahmet, Yusuf, Ufuk, Özkan

DUĞAÇINARISPOR: Bülent, Gökşen, Şefik, Bülent K, Bülent B, Tuncay, Ertuğrul, Ümit, Ahmet (Dk.57 Burak), Rıdvan, Sadullah (Dk.75 İbrahim)

Dk.37 Duğaçınarıspor korner çizgisine yakın yerden, Doğanspor ceza alanı içine yaptığı ortada; Doğanspor defansı topa dokunamayınca, topla buluşan Sadullah ayağıyla gelişine vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dk.57 Duğaçınarıspor kontratağında sağ kanattan ceza alanı içinde topla buluşan Sadullah takımının ve kendisinin ikinci golünü attu.

Dk.85 – Duğaçınarıspor ceza alanında karambolda Duğaçınarıspor’lu futbolcu topa elle dokununca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Mehmet topu kalecinin solundan ağlara gönderdi.

 

SARI KARTLAR:

Doğanspor: Yıldıray, Özkan. Duğaçınarıspor: Bülent, Gökşen, Bülent B, Tuncay, Ertuğrul, Mehmet



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.