Arif Şahin İnegölspor’da

TFF 2.Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, Yeşil Bursa’dan orta saha mevki oyuncusu Arif Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 26.06.2018
1.125
A+
A-

Transfer çalışmalarını sürdüren temsilcimiz İnegölspor, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreni ile Arif Şahin’i kadrosuna kattı.

 

İnegölspor Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Amatör Kulüpler Sorumlusu Mustafa Şeşka, şunları söyledi: “Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün orta saha mevkisine transferimizi gerçekleştirdik. Daha önce 2.lig ve 1.Lig şampiyonlukları bulunan Arif Şahin kardeşimizle 2 yıllık anlaşmaya vardık. Hedefimiz şampiyonluk. Bu doğrultuda hocamızın raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”






 

Arif Şahin ise “Büyük bir camiaya geldim. Bugün öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Bu seneki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu biliyorum. Bunun için burası benim için doğru yerdi. İnşallah şehir olarak bunu hep beraber başaracağız. Benimde kariyerimde şampiyonluklarım var. Bir yenisini inşallah burada yaşayacağım. Benim burada daha önce 2 defa transferim vardı ama o zamanki şartlarda olmamıştı. Burada bir kaç kere maç izlemeye gelmiştim. Buradaki seyirciyi ve potansiyeli biliyorum. Tabi şampiyonluk için seyircinin desteği çok önemli. Şampiyon olmak istiyorsak iç saha maçlarında çok önemli bir atmosfer yapmamız gerekiyor. Bunun olacağını biliyorum. Takımın başarısı seyirciyi çekecektir ve inşallah hep beraber şampiyon olacağız.”ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş