AYRICALIK iSTEYEN YOK

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Doğugücüspor ,üç puan için çıktığı Yenişehir Belediyespor maçından şok bir yenilgi ile ayrıldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Doğugücüspor Teknik Direktörü Sait Taşkesen, hakemden dert yanarak, “Önce kendimizde arayacağız hatayı ama lütfen adaletli ve eşit davranın. İnanın ayrıcalık isteyen yok” dedi.

Yayınlama: 05.12.2018
1.324
A+
A-

DERS ALACAĞIZ

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sait Taşkesen, “Oyuna çok iyi başladık. Bunun karşılığında erkende golü bulup avantaj yakaladık. Golle beraber oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Çok net olan pozisyonları biraz bencillik biraz acemilikle harcayınca, devrenin son dakikasında frikik pozisyonun devamında yediğimiz golle farklı önde olmamız gereken ilk yarıda beraberlikle soyunma odasına gittik. Karşımızda belki de kendisi açısından sezonun en kritik maçına çıkan Yenişehirspor, kadro olarak çok takımın üzerinde bir takım. Böyle rakipler hiç bir zaman yabana atılmaz”

 






HKEM SONUCA ETKİ ETTİ

“İkinci yarı yediğimiz golün etkisinden ve hakemin baştan sona takdir haklarını rakipten kullanması her pozisyonu  bir şekilde kesmesi sonucu, kendi oyun mantalitemizin dışına çıktık. Buda beraberliğe oyun kurmuş rakibin işine geldi. Karambolde buldukları golle öne geçtiler. Oyuncularım her şeye rağmen son dakikaya kadar maçı bırakmadılar ve sürekli golü aradılar. Bundan dolayı memnunum. Hakem baştan sona art niyetliydi. Bunun sebebini maç içinde emin olun bulamadım. Sekiz maçtır hiç bir sıkıntı yok. Tribün gayet güzel her maç daha iyiye gidiyorlar. Küfür bitti sayılır”

 

KARŞKI KARŞIYA POZİSYONDA MAÇ BİTİRDİ

” Maçta bize göre tartışılabilir iki penaltı atılmış ve verilmemiş iki gol ve son dakika da karşı karşıya pozisyonda maç bitiriliyor. Hiç hakem konuşmadığımız maçlarımız var. Çok kaliteli maç yöneten hakem kardeşlerimiz var.  lafımız herkese değil. Hakem arkadaşlarımız formsuz olabilir, hata yapabilirsiniz, hepimiz hata yapıyoruz”

 

AYRICALIK İSTEYEN YOK

“Biz gerekli dersimizi alacağız. Önce kendimizde arayacağız hatayı ama lütfen adaletli ve eşit davranın. İnanın ayrıcalık isteyen yok.  Önümüzde çok önemli  Mustafakemalspor maçı var. Ona çok iyi hazırlanıp konumumuzu korumak ve yolumuza devam etmek istiyoruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş