BELEDİYESPOR SPONSORLARINI ONURLANDIRDI

İnegöl Belediyespor’un 27 sponsoru, kulüp tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi. Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, tüm sponsorlara forma takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yayınlama: 06.04.2017
878
A+
A-

Voleybolda normal sezonu tamamlayan İnegöl Belediyespor, geride kalan sezonda Turuncu Lacivertli kulübe sponsor olarak destek veren 27 firmanın temsilcisini Eşref İnegöl Köftecisinde düzenlediği yemekte ağırladı. Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş ile kulüp yöneticileri, voleybol takımı tekniknik heyet ve sporcularının da katıldığı yemekte, sponsorlara forma takdim edilip desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

 

BELEDİYESPOR DOLUDİZGİN YOLUNA DEVAM EDİYOR






Sponsorlar için düzenlenen yemek öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, voleybol maçlarında yaşanan heyecanı anlattı. Belediyespor’un kuruluş hikayesini de paylaşan Aktaş, “Voleybol maçları çok heyecanlı geçiyor. Gerçekten çok keyifli ve heyecanlı. İnegöl’de bu iş dalga dalga yayılıyor. 2009 yılında kurulan Belediyespor aslında başarı adına çok güzel bir örnektir. Belki İnegöl adına geç kalmış bir örnektir ama 60 bin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi olan İnegöl için gerçekten önemli bir başarı. 2009 yerel seçimleri sonrası Haziran ayında İnegöl’deki bütün beden eğitimi öğretmenlerini topladık. Onlara dedik ki biz bir Belediyespor organizasyonu gerçekleştirmek istiyoruz. Her yaz yaz spor okulları yapıyoruz ama biz içerisinde futbol branşı olmayan bir Belediyespor organizasyonu yapmak istiyoruz bu konuda düşünceleriniz nelerdir diye konuyu açtık. Çok güzel katkı veren arkadaşlarımız oldu. Nihayetinde o gün biz bu işin meşalesini yakmış olduk. Bugün 2 bin küsur lisanslı sporcu, onlarca hoca, salon sporları ve farklı alanlarda salonlarımız, sosyal tesislerimiz var. Dolu dizgin Belediyespor geliyor” dedi.

 

Voleybolda sezonun birkaç hafta önce sona erdiğini hatırlatan Aktaş, “Takımımız ligi 6’ncı bitirdi. Galatasaray, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediye gibi takımlar bizim altımızda bitirdiler. İnegöl Belediyespor Final Four için Ziraat Bankası ile ilk maçını Perşembe günü oynayacak. Rövanş maçı da Pazar günü saat 17.00’da İnegöl’de oynanacak. Basketbol takımı da sezonu tamamladı ve ligi 6’ncı olarak bitirdiler. Play Off oynadık diğer grubun 1’incisi ile ama ilk maçta elendik. Zaten 2. Ligdeki ilk yılımızdı” diye konuştu.

 

AVRUPA HEDEFİNE ÇOK YAKLAŞTI

Belediyespor’un 5’inci yılı için koyduğu Avrupa hedefine 4’üncü yılında çok yaklaştıklarını da kaydeden Aktaş, “Bu işle alakalı Belediye bütçesinden bir rakam ayırıyoruz biz. Ama kanun bunu çok net tanımlamış, gelir bütçenizin yüzde 1,2’si en fazla. Bu da yılda 550 bin TL’yi isteseniz de geçemiyor. Voleybolda bu işin en üst ligi olan Efeler Ligindesiniz ve 4’üncü senemiz. Biz 5 yılda Avrupa hedefi koymuştuk. Bu sene niçin olmasın. Çok iyi bir ekibimiz var. Voleybolda artık federasyonun da menajerlerin de Avrupa’daki farklı takımların da dikkatini çeken bir takım haline geldik. Mali disiplini de çok önemsiyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. İnegöl’ün tanıtımına da ciddi katkı veriyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

ŞEHRİN HER ALANINA KATKI SUNACAK

Salon sporlarında elde edilen başarıların şehre de katkı sunacağının altını çizen Aktaş, “Sponsorluğu bulunan arkadaşlarımız ‘Bunula benim firmamın tanınırlığı ne kadar artabilir ki’ diye düşünebilir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bunun çok ciddi faydası olduğu gibi beraberinde gerçekten salon sporlarına çok ciddi bir katkı yapıldığını ifade etmek istiyorum. Toplanan bu bedellerle çok önemli bir hizmetin ortaya çıkarıldığını unutmamanız lazım. Bu heyecanı şehir yaşıyor ve bu bir kartopu misali de artarak devam ediyor. İnegöl’de bu alanda gelinen noktanın Türkiye sathında kıyaslandığında çok özel ve önemli bir başarı olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu da İnegöl’ün mobilyasına, köftesine, kaplıcasına velhasıl şehrin her noktasına ciddi katkı ve desteği olacak. Biz burada çok önemli takımları ağırladık. Ayrıca futbol sahalarında, tribünlerde görmediğimiz seyirciyi biz voleybol maçlarında görüyoruz. Özellikle bayanların, 60-70 yaşlarında teyzelerin torunlarıyla keyifli bir şekilde maç izlediği, küfrün ve olumsuzluğun olmadığı sahneleri biz voleybol ve basketbolda yaşadık. Biz İnegöl’ün bu noktada iyi bir örnek olacağını düşünüyoruz. Dolayısıyla sizler de bu sürece katkı ve destek verdiniz. Şunu da ifade etmek isterim ki verilenlerden en iyi şekilde bir sonuç çıkartılmaya çalışıldı. Bunda da değerli oyuncularımızın emekleri var. Gerçekten çok özel bir başarıya imza attılar bu yıl. Ama özellikle Ziraat Bankası maçı final four öncesi çok önemli bizim için. Bu noktada emeği olan, katkısı olan, desteği alan malzemecisinden kondisyonerine, hocasından sponsorlarına kadar herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

TÜM SPONSORLARA FORMA TAKDİM EDİLDİ

Konuşmalar sonrası Belediye Başkanı Alinur Aktaş, teknik heyet ve sporcularla birlikte tüm sponsorlara Belediyespor forması ile atkısı takdim etti. Tören sonrası sponsor firmaların temsilcileri ile yenen yemeğin ardından program sona erdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş