Belediyespor Vojin Caciç’i transfer etti

Voleybol Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor, geçtiğimiz sezon Ziraat Bankası forması giyen 28 yaşındaki Karadağ Milli Takım sporcusu smaçör Vojin Caciç’i kadrosuna kattı.

Yayınlama: 06.09.2018
762
A+
A-

Ekim ayında başlayacak yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyespor, 11 yerli sporcu transferinin ardından yabancı oyuncu transferinde de atağa geçti. Turuncu Lacivertli kulüp, geçtiğimiz sezon Ziraat Bankası forması giyen ve Karadağ milli takımının vazgeçilmez oyuncularından biri olan smaçör Vojin Caciç ile anlaştı.

 

KULÜP TESİSLERİNDE İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ








Milli takım formasıyla 125 maçta görev alan 28 yaşındaki başarılı sporcu için dün İnegöl Belediyespor Kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban ile kulüp yöneticilerinin de katıldığı törende, Caciç kendisini turuncu lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

 

KARADAĞ MİLLİ TAKIMININ YILDIZI

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı ve Belediye Spor Kulüp Başkanı Alper Taban, “Belediyespor voleybol takımımızda yeni transferimizin imza töreni için bir araya geldik. Ekim ayında başlayacak olan sezon öncesi biz de bir yandan transferlerimize devam ediyoruz bir yandan da takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün, geçmişte Ziraat Bankası takımında forma giyen Vojin Caciç’in imza törenini gerçekleştiriyoruz. Kendisi Karadağ milli takımının değişmez oyuncularından. 125 maçta görev almış bir arkadaşımız” dedi.

 

3 YABANCI TRANSFER

İnegöl Belediyespor voleybol takımının şehrimize değer katmaya devam ettiğini ifade eden Taban; “İnşallah bu yıl kurduğumuz takımla, teknik kadroyla, yönetimimizle ve taraftarımızla ahenk içerisinde öncelikle Avrupa kupalarına katılabilmek için hedef koyduk. Yaptığımız transferlerle de takımımıza güç katmaya devam ediyor. Yerli oyuncularımızla iddialı bir kadro oluşturduk. Bu noktada 11 sporcumuzu kadromuza kattık. Ayrıca 3 yabancı transferimiz var. Bunlardan ilki bugün imza törenini gerçekleştirdiğimiz Vojin Caciç. Toplamda 14 transfer yapmış olacağız. Ben transferin takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

 

İYİ BİR ATMOSFER YARATACAĞIZ

İnegöl Belediyespor’un yeni yıldızı Vojin Caciç ise “Her şeyden önce İnegöl’de ve İnegöl Belediyespor’da olduğum için mutluyum. Şuanda her şey mükemmel gidiyor. Takımda iyi bir atmosfer yaratacağımıza inanıyorum. Ben takım açısından atmosferin çok önemli olduğunu düşünüyorum ve burada bir aile duru yaratmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu şartlar altında çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” ifadelerinde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.