BELEDİYESPOR’A MORAL YEMEĞİ

İnegöl AVM’de faaliyet gösteren Bursa Kebap Evi sahipleri Eray Soral ile Murat Şerefoğlu, Voleybol Efeler Ligi’nde Pazar günü saat 15.30’da ağırlanacak Ziraat Bankası maçı öncesi İnegöl Belediyespor yönetim kurulu, teknik heyet ve sporcularına moral yemeği verdi.

Yayınlama: 17.02.2017
1.084
A+
A-

Yemeğin ardından açıklama yapan Belediyespor Başkan Vekili Eşref Yiğit, ” Bursa Kebap Evi sahipleri Eray Soral ile Murat Şerefoğlu’na ekibimizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Ekibimiz gerçekten bu sezon çok başarılı işlere imza atıyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 yendik. Bu haftada lig lideri Ziraat Bankası’nı sahamızda ağırlayacağız. İnşallah bu maçta da hedefimiz sahadan galip ayrılmak. Tüm ilçe halkımızı hafta sonu maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bursa Kebap Evi ortaklarından Murat Şerefoğlu, ise ” Bursa Kebap Evi olarak bu sene gerçekten çok başarılı sonuçlar alan ve İnegöl’ümüzün ismini ülkemize başarılı bir şekilde duyuran voleybol ekibimizi ağırlamak istedik. Hem alınan bu güzel sonuçlar için kendilerini kutlamak hem de hafta sonu karşılaşacakları lig lideri Ziraat Bankası maçı öncesi moral vermek istedik. Her alınan güzel sonuç bizleri mutlu ediyor ve gururlandırıyor. İnşallah hafta sonu lig liderini de yener yolumuza kayıpsız devam ederiz” dedi.






 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş