Bölgesel Gelişim Ligi start aldı

İnegölspor Bölgesel Gelişim Liglerine galibiyetle başladı. İnegölspor ilk hafta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle başladı. İnegölspor alt yapı antrenörleri ve Gençlik Gelişttime Soumlusu Özgür ŞAHİN haftanın değerlendirmesini yaptı.

Yayınlama: 13.09.2018
1.058
A+
A-

Konu ile ilgili konuşan İnegöl Spor U-15 Sorumlusu  Caner Taban, “2018/2019 Akademi ligleri sezonunu Kocaelispor deplasmanında açmış bulunmaktayız. 20 Temmuz da çalışmalara başladığımız sezon hazırlıklarının meyvelerini sezon içerisinde toplamaya çalışacağız. Lig içerisinde amacımız skoru kazanmaktan ziyade oyunu kazanmak olacak. Bu hedef doğrultusunda çıktığımız ilk maçta oyunun geneline bakarsak istediğimizi almış bulunuyoruz. Müsabaka boyunca oyuna hakim olan pozisyonlara giren seyir zevki yüksek bir müsabaka oynadık. Tüm oyuncularımı güzel oyunlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

 Daha sonra konuşan U-16 Sorumlusu Selahattin Esen, “Ana düşüncemiz pozif, üreten, gelişen, gelişmeye açık olan bir takım kurgusu oluşturmak. İlk maçın heyecanı stresinden dolayı olsa gerek futbolcularımız iyi bir oyun sergileyemedi. Müsabaka boyunca üstün olan ekip rakibimizdi. Oyuncularımı skordan dolayı tebrik ediyorum ama oyun olarak eksiklerimizin olduğunu açık bir şekilde görme fırsatı oldu. Yapacağımız video analiz ile sporcularıma nerede yanlış yaptıklarını göstereceğim. Bize böyle bir oyunla galip gelmek yakışmadı” diye konuştu.






 

U-17 Sorumlusu Murat Yakşi ise, “Sekiz haftalık hazırlık sürecinde hazırlık maçları yaparak lige güzel bir şekilde hazırlandık. Özellikle son oynadığımız Ürdün Milli takımı ile yaptığımız hazırlık maçı bize çok şeyler kazandırdı. Sahamızda oynadığımız Akademi ligi ilk maçında Kocaelispor ile karşılaştık. Maç boyunca takımımız rakibine karşı çok üstün bir oyun sergiledi ve müsabakayı kazanmayı başardı. Güzel bir oyun sergileyen takımımı kutluyorum. Eksiklerimizi en kısa sürede gidererek yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz olan bir üst lige çıkmaya çalışacağız” şeklinde konuştuç

 

U-19 Sorumlusu Suat Güneş, “Müsabakaya iyi başlayan taraf bizdik, sonra rakip dengeyi kurdu ve maç her iki taraf adına dengeli bir ilk yarı oldu. İkici yarının başlaması ile birlikte rakibi kendi sahasına hapsettik. Yakaladığımız net pozisyonları değerlendiremedik. Rakibin kullandığı duran top’ta yerleşim hatasından dolayı gol yedik. Sporcularım demorilize olmadan doğru oyunlarını sürdürdüler ve kurduğumuz baskı sonucunda gol’ü bulduk. Sonrasında yaptığımız baskı dan gol çıkmayınca ilk maçımızdan beraberlik ile ayrıldık. Sporcularımı özellikle ikinci yarı oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum. Bu oyunu maçların 90 dk yayacağız. Amacımız bu grup da 1.ci olup bir üst lige çıkmaktır.İnşallah bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

            

Son olarak konuşan İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin ise,  “İnegölspor Altyapısı olarak bu yıl akademi liglerinde mücadele etmekteyiz. U15, U16, U17 ve U19 yaş kategorilerinde İnegöl’ümüzü ve Bursa’mızı başarılı bir şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışmaktayız.  Amacımız pozitif oyun oynayan, gelişen ve çözüm üreten takımlar oluşturmak.  İlk haftasını oynadığımız maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak haftayı tamamladık. (U19  1-1)(U17 3-0)(U16 2-1)(U15 3-1) Güzel oyun ile güzel skorların alındığı ilk hafta müsabakalarını böylelikle bitirmiş olduk. U16 takımımızın sergilemiş olduğu oyun bizi mutlu etmedi. Bununda önlemlerini en kısa sürede alacağız. Yaptığımız değerlendirme toplantısında eksik ve fazla taraflarımızı ekip arkadaşlarımla tartıştık. Sakat ve cezalı oyuncularımızın olmadığı takımlarımız da 2.haftadaki rakibimiz Kastamonuspor olacaktır. Şimdiden antrenör arkadaşlarıma ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Akademik lige katılmamızı sağlayan başta kulüp başkanımız Eşref Güç’ ve yönetim kurulumuza, antrenmanlara gitmemizde araç tahsisi sağlayan İnegöl Belediye Başkanı  Alper Taban’a teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş