DAHA iYi NETiCE ALACAĞIMIZI DüŞüNüYORUM

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız 1922 Konyaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 24.10.2019
968
A+
A-

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz  İnegölspor ,1922 Konyaspor maçı hazırlıkları kulüp tesislerimizde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

  

İdman öncesi açıklama yapan temsilcimiz  İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, şunları söyledi: “Yorucu bir seyahat bizi bekliyor. Önce lig maçı için Konya’ya ardından da kupa maçı için Alanya’ya gideceğiz. Tabi son oynadığımız 2 maçta yapılan mücadele, gösterilen özveri çok büyük ama skora yansıtamamanın sıkıntısı var. Ama oynadığımız oyun bize ümit veriyor. İnşallah Konya maçıyla birlikte hem oyunsal anlamda hem skor olarak daha iyi netice alacağımızı düşünüyorum. Sonrasında ise kupa maçı için Alanya’ya geçeceğiz. Alanya maçıyla ilgili de şans veremediğimiz, görmek istediğimiz oyuncularla ilgili son bir durum değerlendirmesi yapacağız. Ekibimizde eksik bulunmuyor. Hasta olan Yasin iyileşti. İnşallah maçlara tam kadro çıkacağız.”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş