‘Değerli sanayici ve iş insanlarına ciddi manada ihtiyacımız var’

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni tesislerdeki eksiklikleri tamamlamaya çalışırken, kadro planlamasını da gerçekleştirdiklerini belitti. Bu kapsamda İnegölspor’un desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Ademoğlu, “Değerli sanayici ve iş insanlarına ciddi manada ihtiyacımız var” dedi.

Yayınlama: 25.11.2022
404
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve bu sezon puan sıralamasında henüz istediği sonuçları elde edemeyen İnegölspor bir yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde yapımı tamamlanan yeni tesislerinde eksiklikleri tamamlarken diğer taraftan da kadro planlaması için kaynak arayışlarına devam ediyor. 

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Ademoğlu “İnegölspor olarak bu yıl hem yeni tesislere hem yerleşmeye hem de alışmaya çalışırken diğer taraftan da ligde en iyi dereceyi elde etmek için kolları sıvadık. Şu an için ligde umduğumuzu bulduğumuzu söyleyemem açıkçası. Ancak sahada birçok olumsuz durumlarla da mücadele ediyoruz. Hepsinin üstesinden geleceğiz inşallah. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla gücüm yettiğince katkı sunuyoruz. Ancak bunlar yetmez.  İnegöl’de faaliyet gösteren çok değerli sanayici ve iş insanlarına ciddi manada ihtiyacımız var. Şimdiye kadar katkılarını esirgemeyen tüm iş insanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Bugün de bir süredir görüşmelerimizin sürdüğü Yıldız Entegre firması ile ilgili güzel bir gelişme sağlandı” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Ademoğlu, “Yeni tesislerimize yerleşme sürecinde, mobilya ihtiyaçlarının karşılanması hususunda bize malzeme desteğinde bulunmuşlardı. Şimdi de takımımıza sponsorluk desteğinde bulundular. Başta Sn. Hasan Yıldız olmak üzere tüm Yıldız Entegre firmasının değerli yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Basında Yıldız Entegre firmasının İnegölspor’umuza destek olmadığı gibi bir haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Muhtemelen bilgi eksiklikleri sebebiyle kaleme alınmış konulardır. Görüşmelerimiz sonuçlanmadığı için kamuoyu ile paylaşmamıştık. Bu vesile ile Yıldız Entegre’nin İnegölspor’a destek olduğunu birinci ağızdan paylaşmış olayım. İnegölspor bu şehrin tanıtımındaki en önemli değerlerden biri. İnegöl’de üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan, kazanan sanayici ve iş insanlarının bu sürece katkı vermesinin beklenmesi çok doğal. Daha önce de ifade ettiğim gibi, bu markaya herkes sahip çıkmalı ve destek olmalı. Birlikte hareket edersek İnegölspor hem saha sonuçları ile hem de şehrin tanıtımı için çok daha güzel şeyler ortaya koyacaktır. Bu vesile ile hem Yıldız Entegre firmamıza hem de katkılarını esirgemeyen diğer tüm firmalara bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 








Haftasonu önemli bir müsabakaya çıkacaklarını söyleyen Ademoğlu, “Tüm şehri pazar günü maçımıza bekliyoruz, taraftarımızın da desteğiyle sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.