Domaniç’te eğitim başladı

İnegölspor’un Domaniç’teki genç yetenekleri keşfetmek için açtığı yaz futbol okulu start aldı. Antrenmanlara 32 sporcu ile katıldıklarını ifade eden İnegölspor Altyapı Koordinatörü Özgür Şahin, Domaniç halkını gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Yayınlama: 07.08.2018
933
A+
A-

Çalışmalar hakkında bilgi veren İnegölspor Altyapı Koordinatörü Özgür Şahin, “İnegölspor olarak 1 Ağustos’ta Kütahya’nın Domaniç ilçesinde futbol okulumuzu açtık. 32 Kayıtlı sporcunun bulunduğu ilçemizde çalışmalarımıza büyük bir heyecanla başladık. Tarihi öneme sahip yıllardır süre gelen güreş müsabakalarının olduğu ilçede futbola dair herhangi bir çalışmanın yapılmadığını, çocukların teşvik edilmesi gerektiğini gördük ve Domaniçspor Kulübü ile görüşmelerimiz neticesinde onlara altyapı sporcusu kazandırmayı, gelecek vadeden sporcuları da kulübümüz bünyesine kazandırmayı teklif ettik. Karşılıklı anlaşmalar neticesinde de çalışmalarımıza başladık” dedi.

 

Şahin, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Futbol Nerede İnegölspor Orada projemizi yaygınlaştırmak, kulübümüze yeni sporcular kazandırmak parolası ile çıktığımız bu yolda 3. okulumuzu açmak, yeni sporcular, yeni bölgeler görmek bizleri son derece memnun etti. Domaniç halkının ilgisi, Domaniçspor Başkanımızın uğraşları ve İlçe Belediye Başkanımızın yaklaşımı bizleri onurlandırdı. Doğru iş yaptığımızı ve doğru karar verdiğimizi bizlere bir kez daha gösterdiler. Kulübümüzün ‘Futbolcu Fabrikası’ unvanını korumak için yeni bölgeler açmaya devam edeceğiz. Futbolcu havuzumuzu ne kadar geniş tutarsak İnegölspor’un geleceğinin o kadar sağlam olacağı kanısında olduğumuz için var gücümüzle büyümeye ve sporcu kazandırmaya devam edeceğiz”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş