EMiRHAN’IN HAYALi BURSASPOR

TFF. 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’un Bursaspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Emirhan Aaydoğan, sezon sonu Bursaspor’a dönüp başarılı olmak istediğini ifade etti.

Yayınlama: 01.10.2018
1.091
A+
A-

İnegölspor’un kiralık olarak kadrosuna kattığı genç oyuncu Emirhan Aydoğan, takımın durumu ve geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Emirhan Aydoğan, “Bursaspor’da kampa başladım. 2 etaba da katıldım. 2. Etabın sonunda Samet hocanın benim kiralık gitmemi uygun gördüğü haberini aldım. İnegölspor’un büyük isteği vardı. Benim de bildiğim bir ortam. Mutluyum” dedi.






 

Ligde geri kalan haftaları değerlendiren Aydoğan, “Kendi adıma bundan sonraki maçların daha iyi geçeceğini umuyorum. Bu 3 haftalık izlenim bunu gösteriyor. Takım olarak henüz tanışamadık ama 1-2 hafta sonra daha kompakt bir takım izleteceğiz” diye konuştu.

 

“Şampiyon olabilecek potansiyelde bir takımız ama o ritmi yakalamamız lazım. Bunun için de 2-3 haftalık bir zamana ihtiyacımız var. Ondan sonra şampiyonluğun önemli adaylarından biri olacağız.”

 

“Samet hocanın gençlere bakışı çok güzel. Burak’ı Beşiktaş maçında oynatıyorsa sağlamasını bu şekilde yapabiliriz. Orada bulunan gençler için çok büyük bir şans. Ben de seneye orada kalıp bu şansı yakalamak istiyorum.”

 

“Tipleme olarak Emre Belözoğlu’na benzetiliyorum. Her oyuncunun benzemek istediği bir futbolcu. Sadece Emre değil birçok futbolcudan kendime bir şeyler almak istiyorum. Mesela Mesut Özil… Bunlar çok büyük değerler.”

 

“İsmail hoca çok bilgili ve tecrübeli bir hoca. Bizim dilimizden anlıyor. Daha önce Bandırma’da da beraber çalışmıştık. Yardımcılarının da bize karşı büyük etkileri var. Geçen senenin üzerine kattığımı düşünüyorum. Bu teknik ekiple bir tık daha üzerine katacağımı umuyorum.”

 

“Kendimi geliştirebileceğim kadar geliştirmek istiyorum. Bunun için müsait bir ortam var. Seneye Bursaspor’da forma giymek istiyorum.”

 

“Hayallerim her genç futbolcu olduğu gibi Real Madrid. Herkes bunu ister.”

 

“Altyapıda iyi bir performans sergiledikten sonra Milli Takıma seçilmiştim. Şuanda Milli Takıma yeniden seçilebilmek için performansımı geliştirmek için çalışıyorum. Kendimi ne kadar geliştirirsem kapılar da o kadar önümde açılır.”

 

“Bordum maçı hakkında pek fazla konuşmak istemiyorum. Takımdaki performansa bakıp yanılmasınlar. Bu hafta çok farklı bir İnegölspor izleteceğiz. Bizim arkamızda olsunlar” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş