Emre Atalay takımda kaldı

Önümüzdeki sezon Bursa Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan İnegöl temsilcisi Doğugücüspor, geçtiğimiz sezon Erdemlispor’dan transfer ettiği Emre Atalay ile sözleşmesini bir sezon daha uzattı.

Yayınlama: 21.07.2018
1.308
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Doğugücüspor yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarı ve Burhan Serbest hazır bulundular.

 

İmza töreninde konuşan İsmail Sarı, “Transfer sezonuna iç transfer görüşmeleri ile başlatmış bulunuyoruz. Geçtiğimiz sezon formamızı başarı ile giyen sol bek oyuncumuz Emre Atalay ile sözleşmemizi uzattık. Önümüzdeki sezon en büyük hedefimiz BAL Ligine yükselmek. Hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz oyuncular var. İnşallah anlaştığımız sporcuları sizlerle paylaşacağız” dedi.






 

 Emre Atalay Kimdir?

Futbola Sağlıkspor’da başlayan savunma oyuncusu, sırasıyla Tütünspor, Mudanyaspor, Çitlikköy Belediyespor, Sındırgı Belediyespor, Elmasbahçelerspor,  Zaferspor, Erdemlispor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Doğugücüspor formasını başarı ile giyen oyuncu, önümüzdeki sezonda Doğugücü’nün başarısı için ter dökecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş