EREZSARI’DAN iNEGöLSPOR’A DESTEK

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, kulübe destek veren Eski Kulüp Başkanlarından Timur Erezsarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 23.10.2019
859
A+
A-

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi:

“Bugün destek ziyaretleri kapsamında, kulübümüzün eski başkanlarından çok değerli kardeşim Timur Erezsarı’yı ziyaret ettik. Kendisine verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnegölspor’umuza başkan olarak hizmet ettiği için kulübümüzün durumunu gayet iyi biliyor. Kalıcı gelir olmadığı için her sene seçilen yönetim kurulu destek ziyaretlerinde bulunarak, kulübü gelir sağlamaya çalışıyor. Bu kulübümüze kalıcı gelir sağlanmadığı müddetçe böyle devam edecek. Bizde yönetim olarak göreve geldikten hemen sonra sırasıyla protokol ve destek ziyaretlerine başladık. Hedefimiz kulübümüzün borcunu azaltabildiğimiz kadar azaltmak. Bu manada ziyaretlerimize devam edeceğiz. İşadamlarımız, sanayicilerimiz ve esnaflarımızdan destek beklediğimizi belirmek istiyorum. İnşallah hep beraber el ele vererek İnegölspor’u hak ettiği noktalara getireceğiz. Ben değerli başkanımız Timur Erezsarı’ya bizi kabul ettiği için tekrar teşekkür ediyorum”

 






Timur Erezsarı ise “Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Zor bir süreçte göreve talip oldunuz. İnşallah bunun üstesinden gelirsiniz. Allah yardımcınız olsun. İnegölspor hepimizin. Herkesin destek vermesi lazım. Bizde elimizden geldiği kadar destek vereceğiz. İnegölspor’umuzu hep beraber ayağa kaldıracağız. İnegölspor’da başkanlık yapmış biri olarak sıkıntıları yakinen biliyorum. Şehrimizin marka isimlerinden olan İnegölspor’umuzun asıl yeri bir üst ligdir. İnşallah en kısa zamanda hem maddi hem de sportif anlamda başarı elde edilerek hak ettiğimiz noktalara geliriz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş