ERGÜN PENBE’YE SÜRPRİZ HEDİYE

İnegöl Şehit Bekir Özcan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde görevli polis memurları İnegölspor tesislerini ziyaret etti. Trafik Polisi Mehmet Gün, Teknik Direktör Ergün Penbe’nin 1 haftada hazırladığı tablosunu kendisine hediye etti.

Yayınlama: 02.03.2017
1.082
A+
A-

Ziyarette konuşan Teknik Direktör Ergün Penbe, “Çok güzel bir jestle oldu. Birde çok güzel olmuş. Bana benzetmiş hakikaten. Eline sağlık, yüreğine sağlık. Teşekkür ediyorum. Polisler bizim için bu ülke için önemli insanlar. Bizim güvenliğimiz onlardan sorumlu. Onlara da sizin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir jestle de geldikleri için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Hepsine görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.

 

Polis Memuru Mehmet Gün, ise “Ergün hocamızın tablosunu haftada yaptım. Yıllarca gurur yaşattılar bize. Bizde karşılığında İnegöl’e gelmişken tablosunu yapıp hediye edelim dedik. Bölge trafikten arkadaşlarımla ziyarete gelerek hediyemizi takdim ettik. Güzel, mutlu bir gün oldu. Ergün hocamıza ve İnegölspor’umuza başarılar diliyoruz.”ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş