Fatih Mahallesi’nde çok amaçlı spor alanı yapımına başlandı

İnegöl Belediyesi, Alanyurt bölgesi Fatih Mahallesinde 3000 m2 alan üzerinde; semt sahası, çocuk oyun alanları ve fitness alanları ile otoparkın yer aldığı projenin yapımı için çalışmalara başladı.

Yayınlama: 18.10.2018
805
A+
A-

Şehri geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren İnegöl Belediyesi, Alanyurt Fatih Mahallesinde bölgenin yeni yaşam alanı olacak projenin yapımına başladı. İçerisinde semt sahasından iki adet çocuk oyun alanına, 2 adet fitness alanından 29 araçlık otoparka ve oturma alanlarına kadar pek çok bölümün yer aldığı sosyal donatı alanında çalışmalar sürerken, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu beraberindeki AK Partili yöneticilerle birlikte alanda incelemelerde bulundu.

 

1 AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK








İnceleme sonrası çalışmaya ilişkin açıklama yapan Adil Kansu, “Bugün AK Parti İlçe Başkan Yardımcımız ve ilçe yöneticilerimizle, meclis üyelerimizle, muhtarımızla birlikte Fatih Mahallesinde semt sahası, çocuk oyun alanı ve fitness alanının bulunduğu bölgede inceleme yapıyoruz. İnegöl Belediyesi olarak her alanda hizmet seferberliğini sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bize burada sürekli bir semt sahası talebi vardı. Her geldiğimizde bizlere bu talebi iletiyorlardı. Başkanımızın talimatlarıyla buranın uygulamasına başladık. Burası yaklaşık 3000 m2. Çok amaçlı futbol ve basketbol semt sahası, 2 çocuk oyun alanı, 2 adet fitness alanı ile ayrıca 345 m2’lik yeşil alan ve 1300 m2’lik de sert zemin olmak üzere 29 araçlık otoparkımız var. İnşallah burası bitince vatandaşlarımız hem araçlarını güvenli şekilde park edecek, gençlerimiz spor alanlarında spor yapabilecek, çocuklarımız oyun alanlarında oynayabilecek, yine fitness alanlarında vatandaşlarımız enerjilerini harcayacaklar. Güzel bir proje çıkacak ortaya. Ben şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hedefimiz hava şartları da uygun olursa 1 ay içerisinde projeyi tamamlayıp hizmete almak” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.