GENÇLER TRANSFERE HIZLI BAŞLADI

Gençlergücüspor, iç transfer de ilk imzasını attı. Geçtiğimiz yıl takıma katılan Kaleci Mert Sevil, önümüzdeki sezon da Gençlergücüspor forması giyecek.

Yayınlama: 28.05.2019
991
A+
A-

Konu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Kamuran Balkan, “2019-2020 Sezonu hazırlıklarına başlamış bulunuyoruz. Yeni sezon için Kaleci Mert Sevil ile yeniden anlaşmış bulunuyoruz. Öncelikle yapılan bu anlaşmanın iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz sezon 2. transfer döneminde Büyük Mustafakemalpaşaspor takımından  transfer ettiğimiz kalecimiz ile transfer çalışmalarımıza start verdik. Mert futbola İnegölspor altyapısında başlamış ve 7 sezon futbol oynadıktan sonra Yeşil Bursa A.Ş Takımına profesyonel imza atarak 3 sezon burada oynamış ve  sonrasında  Yenişehir Belediyespor ve Büyük Mustafakemalpaşaspor takımlarında görev yaptıktan sonra, geçtiğimiz sezon kulübümüze transfer olmuştu. Yeni Sezon için yaptığımız ilk transfer, camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olsun” dedi.

 

Kaleci Mert Sevil ise , “Geçen sezon devre arasında geldiğim İnegöl Gençlergücüspor ile yeni sezon için yeniden anlaştığım için mutluyum. Yeni sezonda hedefi olan bir kulüpte oynayacağım için heyecanlıyım. Yapılan bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş