Gençlerde transfer çalışmaları devam ediyor

Yeni sezona hazırlanan İnegöl Gençlergücüspor Kulübü, 2018-2019 sezonu için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Yayınlama: 23.07.2018
741
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Gençlergücüspor Kulübü Basın Sözcüsü Uğur Bayram, “2018-2019 Amatör Futbol sezonu için Kadro oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda kulübümüzün formasını giyen, geçtiğimiz sezon ise Doğanspor takımında futbol oynayan Özkan Şimşek ile yeni sezon için anlaşmış bulunuyoruz. Öncelikle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda futbolcu kardeşimizle anlaşma sağladığımız için mutluyuz. Kardeşimizden bu sezon beklentimiz fazla kendisi de son derece istekli ve bizlere faydalı olacağına inancımız var. Kendisinden olan beklentilerimizi boşa çıkarmayacağını düşünüyoruz. Yapılan bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, kardeşimize başarılar diliyorum” dedi.

           

Özkan Şimşek ise yaptığı açıklamada, “2015-2016 Sezonunda Gençlergücüspor Kulübünde forma giymiştim. Ancak uyum sorunu sebebi ile takımımıza beklentileri yönünde katkı sağlayamadım. Ancak yeni sezon için yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu geçti ve anlaşma sağladık. Antrenmanların başlaması ile beraber çok çalışıp beklentilere olumlu yönde cevap vereceğime inancım tamdır. Bana güvenen ve transferimin gerçekleştirmesinde emeği olan Yönetim Kurulumuza ve Erol Arslan hocama çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş