Hoca arayışları sürüyor

Spor Toto 2. Ligde Mücadelesini sürdürecek olan temsilcimiz İnegölspor, Teknik Direktör arayışlarını sürdürüyor. Daha önce Ahmet Yıldırım ile görüşen yönetim, İsmail Eretekin ile bir araya gelecek. Öte yandan İnegölspor yönetimi, Teknik Direktör Murat Yoldaş ile bir araya gelerek takım hakkında bilgi alıp, eski teknik direktörlerine teşekküre edecek.

Yayınlama: 31.05.2018
1.122
A+
A-

AHMET YILDIRIM İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Sezonun sonlanmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren temsilcimiz İnegölspor, bu kapsamda bir çok Anadolu takımını çalıştıran Ahmet Yıldırım ile görüşmelere başladı. Görüşmeler sonlanırken, İnegölspor yönetimi ince eleyip sık dokuyor. Bir çok isim ile dirsek temasında bulunan İnegölsporlu yöneticiler, teknik direktörler ile görüştükten sonra bir isimde karar kılacak.

 






SIRADA İSMAİL ERTEKİN

Direk temasındaki teknik direktörler ile görüşmelerini sürdüren İnegölspor yönetimi, önümüzdeki günlerde İsmail Ertekin ile görüşecek. Yapılacak istişarelerin ardından İnegölspor yönetimi, teknik direktörlük koltuğunu görüştüğü isimlerden birine verecek.

 

MURAT YOLDAŞ’A VEFA

Bu sezon performansı ile herkesin beğenisini kazandığını İnegölspor’da teknik direktörlük koltuğuna oturan Murat Yoldaş, İnegölspor yönetimi ile bir araya gelecek. Yönetim takımın son durumu hakkında Yoldaş’tan bilgi alacak. Sonrasında ise Murat Yoldaş’a teşekkür edilecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş