İKİNCİ DÖNEM YAZ SPOR OKULU EĞİTİMLERİ 540 SPORCUYLA BAŞLADI

İnegöl Belediyespor tarafından düzenlenen yaz spor okullarında ikinci dönem başladı. Belediye Başkanı Alper Taban, 540 öğrencinin yer aldığı yaz spor okulunun eğitimlerini ziyaret ederek küçük sporculara başarılar diledi.

Yayınlama: 02.08.2018
856
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor bünyesinde düzenlediği yaz spor okullarında ilk dönem Temmuz ayında sona ermişti. Geçtiğimiz hafta tamamlanan ilk dönemin ardından, ikinci dönem eğitimleri de başladı.

 

HEM KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE HEM BEDENSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLIYOR








İlk döneminde 625 sporcunun yer aldığı kursların ikinci dönemi, 540 öğrencinin katılımıyla gerçekleştiriliyor. 9 branşta yapılan yaz spor okulu çalışmalarını ziyaret eden Belediye Başkanı Alper Taban, küçük sporcularla bir araya gelip başarılar diledi. Bir süre  basketbol branşının antrenmanını izleyen Başkan Taban, ziyarete ilişkin açıklamalarda da bulundu. Taban, “İkinci dönemini başlattığımız yaz spor okullarımızı ziyaret edelim, yerinde görelim istedik. Bugün 9 branşımızdan biri olan basketbolu tercih edip basketbol kursuna katılan sporcularımızla bir araya geldik. Antrenmanlarını izleyelim, hünerlerini görelim, neler kazandıklarını görelim istedik. Gerçekten başarılı çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Onların hem kişisel gelişimlerine hem bedensel gelişimlerine katkı sağlıyor. Bu bir cesaret işidir aynı zamanda. Buralara katılmak, yer almak ve bu aktivitelerin içerisinde olmak. Ben kendilerini kutluyorum” dedi.

 

540 ÖĞRENCİYLE EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Okullar kapanır kapanmaz başlatılan ilk dönem yaz spor okulunda 625 öğrencinin yer aldığını hatırlatan Taban; “İkinci dönemde de 540 öğrenciyle süreci başlattık. 9 ayrı branşta eğitimlerimiz devam ediyor. Okul dönemi dediğimiz kış sezonunda da öğrencilerimiz buralardan istifade ediyor ama arada boşluk vermeden yaz döneminde de dileyen öğrencilerimiz değerlendirsin istedik. Bu ve bunun gibi etkinliklerimizi sadece yaz spor okullarında değil turizm markamız olan DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) bünyesinde de farklı branşlarda sürdürüyoruz. DOSTUM markamızı parlatarak aynı zamanda şehrimizin turizm markası haline dönüştürmenin gayretini gösteriyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı oraya da davet ediyoruz” diye konuştu.

 

BAŞKAN TABAN’DAN HAİN SALDIRIYA TEPKİ: “KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ”

Başkan Taban, açıklamasının sonunda terör örgütü PKK’nın Hakkari’de düzenlediği hain bombalı saldırı sonucu şehit olan astsubay eşi Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya’nın şehadetine ilişkin de konuştu. Taban; “Hakkari Yüksekova’da bir astsubayımızın eşi ve evladı şehit edildi. Tarifsiz bir acı. Tüm milletimizin başı sağ olsun. İnşallah bunların da son bulması temennimi buradan ifade etmek istiyorum. Elbet Allah’ın izniyle, milletimizin sağduyusu ve yöneticilerimizin basiretiyle bunların kökünü kazıyacağız” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.