İnegöl tek yürek oldu, Kafkasspor’a sahip çıktı

Yayınlama: 26.12.2022
519
A+
A-

Hafta sonu oynanan Bölgesel Amatör Lig müsabakasında Gebze ile karşılaşan İnegöl temsilcisi Kafkasspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Maç devam ederken ve maçın ardından Gebzeli taraftarlar, Kafkassporlu futbolculara ellerindeki eşya ve taşlarla saldırırken, yapılan haberlerin ardından tüm İnegöl Kafkasspor’a sahip çıktı.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kafkasspor, ligin iddialı ekiplerinden Gebze ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

İnegöl temsilcisinin taraftarları, her deplasman olduğu gibi bu deplasmana da akın etti. Mücadele devam ederken Emniyet Ekiplerinin tutumu ise tartışmalara neden oldu. Kafkasspor tribünlerinin önünde onlarca polis güvenlik amaçlı yer alırken, Gebze taraftarının olduğu kısımda çok az sayıda polisin yer alması tepkilere neden oldu.








Öte yandan maç devam ederken Gebze taraftarlarının olduğu kısımda bir anda ortalık karıştı. Gebzeli taraftarlar ellerine geçirdikleri her şeyi Kafkasspor yedek kulübesine atarken, olaylar güçlükle yatıştırıldı.

Müsabakanın ardından ise Kafkasspor takım otobüsüne taşlı saldırı gerçekleştirildi. Bunun akabinde bir süre sonra Emniyet Ekipleri Kafkasspor takım otobüsünü durdurarak incelemelerde bulunmak istedi. İnegöl temsilcisinin oyuncu gurubu, teknik heyet ve yönetim, güvenlik önlemi alınmamasından dolayı tepkilerini dile getirdi.

İNEGÖL TEK YÜREK OLDU

Öte yandan Kafkasspor’a yapılan saldırının ardından İnegöl’de spor kulüplerinin yanı sıra STK’lardan da açıklamalar geldi.

Her kesimden gelen destek mesajları ile İnegöllüler Kafkasspor’a sahip çıktı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.