İNEGÖLLÜ KOŞUCU 2. OLDU

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından, tüm illerden Ülkü Ocaklarının katıldığı Atatürk Koşusu düzenlendi. Düzenlenen yarışmada Bursa’yı temsilen Ankara’ya giden İnegöl Ülkü Ocakları mensubu Nurullah Ezim düzenlenen yarışmada 2. oldu.

Yayınlama: 07.06.2017
1.059
A+
A-

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından 81 ilden gelen sporcuların katıldığı gençlik koşusu düzenlendi. Her ili temsilen bir kişinin katıldığı koşu yarışmasına İnegöl ve Bursa’yı temsilen, İnegöl Ülkü Ocakları mensubu 17 yaşındaki Nurullah Ezim katıldı.

 

Ankara’da düzenlenen yarışmada 1. Kayseri temsilcisi olurken, 2.’liği İnegöllü sporcunun temsil ettiği Bursa aldı.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl  Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, “ Ülkü Ocakları olarak ilime ve bilime önem verdiğimiz kadar, gençliğe ve spora da önem veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde genel başkanımız Olcay Kılavuzun önderliğinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’nin düzenlediği koşu yarışmaları önce illerde sonra ise Türkiye genelinde düzenlendi. Bursa’da düzenlenen koşu yarışmasını İnegöl Ülkü Ocakları’nda yetişen Nurullah Ezim kardeşimiz kazandı. Daha sonra Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada ayağının sakat olmasına aldırış etmeyerek Nurullah Ezim kardeşimiz koşuyu tamamlamış ve Bursa ilini yarışmada 2. Yapmıştır. Bu tür başarılar İnegöl Ülkü Ocakları’ndan artarak devam edecektir. Başarıyı belli bir alanda sınırlandırmadan her alanda tutmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş