İnegölspor Beyaz Grup’ta

TFF 2. Lig grupları geçtiğimiz gün Orhan Saka Tesisleri’nde gerçekleşen kura çekimi ile belli oldu. Temsilcimiz İnegölspor Beyaz Grup’ta yer alırken, birbirinden zorlu rakiplerle aynı grupta yer aldı.

Yayınlama: 03.07.2018
832
A+
A-

Geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu Orhan Saka Tesislerinde düzenlenen grup kura çekimlerine İnegölspor Federasyon temsilcileri Ozan Can ile Sedat Esadi katıldı.

 

İnegölspor Federasyon Temsilcileri Ozan Can ve Sedat Esadi, İnegölspor olarak dengeli bir gruba düştüklerini ifade ettiler.








 

AZ BİZİM KADAR BU İŞİ İSTEYECEKLER

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ozan Can, Bakıldığında grupta geçen sezon 1. ligden düşen 3 takımında Samsun, Gaziantep ve Manisapor’un da beyaz gruba geldiğini söyleyerek, “Samsunspor’un şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduğu söyleniyor. Yine Sarıyer iddialı. Niğdespor’un Altınordu ile anlaşıp genç bir kadro kuracağını öğrendik. Hacettepe ise zaten Gençlerbirliği takımının altyapısı, kaliteleri yıllardır belli. Gümüşhanespor 2 sezondur final oynuyor. Keçiörengücü ve Kastamonu yüksek bütçeli takımlar. Sakaryaspor yine geçen yıl finalde 1. lig kapısından döndü. Sancaktepe geçen yıl bizim gruptaydı, sezon sonuna kadar üst sıralardan kopmadılar. Amedspor ve Bodrum bildiğimiz rakipler. Uşak, Ankara Demir ve Bayrampaşa, bu sezon 3. ligden çıktılar. Eyüp ile son dönemlerde oynadığımız maçlar hep adrenalin olarak yüksek geçiyor. Bu nedenle saydığımız camialarda en az bizim kadar bu işi isteyecektir. Fakat biz kuracağımız kadro ve İnegöl halkının desteğiyle ipi göğüslemek istiyoruz. Bu nedenle ilçe halkımız her zamankinden çok yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

BAŞARAMAYACAĞIZ HİÇBİR ZORLUK YOK

Sedat Esadi ise, ligde yüksek bütçeli takımlara dikkat çekerek, “Bir anlamda zor bir gruptayız. Fakat ilçe halkımız bütünleşerek yanımızda olması halinde İnegölspor olarak başaramayacağız hiçbir zorluk yok. Daha önceki sezonlarda İnegölspor bunları başardı, yine başaracaktır” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.