İnegölspor Fatih Akyel ile anlaşma sağladı

İnegölspor Kulübü Teknik Direktör İsmail Ertekin’in istifa etmesinin ardından Fatih Akyel ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. İmza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Yeni bir sayfa açma zamanı” dedi.

Yayınlama: 28.09.2018
884
A+
A-

Basın toplantısına konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Bildiğiniz gibi sezona İsmail Ertekin ile başladık. Bazı mesajlar verdi, İsmail hoca ie 4 hafta çalıştık ve 4 puan ile yetindik. Geldi geçti çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Herkesin bir kariyeri var, kimseyi zedelemek istemiyorum. Yeni bir sdayfa açmak için arayışlarda bulunduk. Kupa maçımıza Özgür Şahin hoca ve ekibi lie çıktık. Kendisine dediğim şuydu hocam bu maç bizim için önemli ama uzatmalarda yediğimiz gol ile elendik. Yeni bir sayfa açma zamanı. Fatih Akyel hocamız ile temas kurduk. Akşam yönetim kurulu kararı ile birlikte anlaşma sağladık. Ben öncelikle İnegölspor için hayırlı olsun diyorum. İnegölspor bunları daha önce de yaşadı. Kesinlikle istikrardan yanayım.Ancak bazen olmuyor. Önümüzde bakmak durumundayız. Fatih hocaya başarılar diliyorum. İnşallah taraftarların yüzünü güldürür,bizleri güldürür. Allah yolunu açık etsin. Biz kendisine yetkiyi tam verdik.Anlaşmamız sezon souna kadar. Sezon başında da olsa böyle olurdu. Ama inşallah uznu süre çalışırız. Bizde ki felsefe şöyle olması gerekir; üç dört haftalık değil uzun vadeli hoca olması gerekiyor. Ama bazı sebeplerden dolayı bu olmuyor”  dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ






Daha sonra konuşanİnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, “İnegöl’e geldiğimiz için mutluyuz. İnegöl büyük ve güzel bir camia. ismi olan bir camia. Başkanımız bizi aradı ve görüşmek istedi. Görüştük, şartlarda anlaştık bugünde imzalar atılıyor. Bir takım sıkıntılar var. Bu sıkıntıları üstesinden gelip İnegölspor’u yukarıya taşımaya geldik. Elimizden geleni yapacağız. Daha önce çalıştıklarımız var. Herkes ile konuşacağız. Yarın bir maçımız var. Antreman olara kolmasada, mental oalrak hazırlamaya çalışacağız. İki tarafa da hayırlı olsun diyorum. Bundan sonra inşallah takımımız tırmanışa geçecektir. Hedefimiz bu ligden çıkmak. Sezon başı beklenilen alınamaybilir. Bu hep böyle gidecek değil. Elimziden geleceni yapacağız. Play of a kalmak,direk çımkak kimsenin garantisi yok. Daha hırslı oyanyıp, takımı için oynayan bir oyuncu gurubu yaratmaya çalışacağız. Elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş