İNEGÖLSPOR KAHVALTIDA BULUŞTU

Süleymaniye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan By Salih Pastanesi, Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan İnegölspor’u ağırladı..

Yayınlama: 08.02.2017
1.005
A+
A-

Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, By Salih Pastanesi Sahibi Salih Gürler tarafından sabah kahvaltısında ağırlandı.

 

KULÜBÜMÜZÜN YANINDA VE DESTEKÇİSİYİZ






Kahvaltı öncesi açıklama yapan By Salih Pastanesi Sahibi Salih Gürler, “İnegölspor’umuzun başına geçen Ergün Penbe hocamıza, futbolcularımıza ve yönetim kurulu üyelerimizi ağırlamak istedik. Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hem hocamıza hem de oyuncularımıza moral vermek istedik. Biz By Salih ailesi olarak her zaman İnegölspor’un yanındayız. Hafta sonu oynayacakları Kayseri Erciyes maçında ekibimize başarılar diliyoruz.  İnşallah sezon sonu istediğimiz yerde ligi bitiririz. Biz takımımıza güveniyoruz. Şimdi olduğu gibi her zamanda kulübümüzün yanında ve destekçisiyiz” dedi.

 

KULÜBÜMÜZÜN HEM MADDİ HEM DE MANEVİ DESTEKLERE İHTİYACI VAR

İnegölspor Başkan Yardımcısı Nurettin Aydemir ise, “By Salih firmasına bizi ağırladıkları için teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün hem maddi hem de manevi desteklere ihtiyacı var. İlçe halkımızın takımının yanında ve destekçisi olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah bize verilen bu desteklerin karşılığını önce play-off ardında da bir üst lige çıkarak veririz. Ben İnegölspor camiası adına bizi bu güzel mekanda ağırlayan Salih Gürler Beyefendiye tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş