İnegölspor taraftarı darp edildi

Yayınlama: 10.04.2023
688
A+
A-

Afyon ile deplasmanda karşılaşan ve rakibini mağlup eden İnegölspor’da taraftarlar ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlikte polislerin taraftara orantısız güç kullandığı ve yaraladığı görüntüler basına yansırken, İnegöl’e dönerek darp raporu almak isteyen taraftarlar, iddiaya göre hastanede görevli doktorun darp raporu vermemesi ile adeta ikinci şoku yaşadı.

Temsilcimiz İnegölspor, ölüm kalım maçında hafta sonu Afyon deplasmanına konuk oldu. Temsilcimiz bu müsabakadan 3 puanla ayrılarak, altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın bitiş düdüğü ile beraber İnegölsporlu futbolcular adeta Afyon emniyet mensuplarının gazabına uğradı. Polislerin taraftarlara uyguladığı orantısız ve haksız güç kullanımı amatör kameralara da yansıdı.








Bölgede yaşanan gerginlik nedeni ile Afyon’da hastaneye gidemeyen ve yaralanan taraftarlar İnegöl Devlet Hastanesi’ne gelerek burada darp raporu almak istedi.

İddiaya göre burada K.D. isimli doktor, kafasında yarıklar olan taraftarlara darp raporu vermeyeceğini ifade etmesinin ardından taraftarlar adeta ikinci şoku yaşadı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.