İnegölspor veliler ile toplantı yaptı

İnegölspor Altyapı Genel Koordinatörü Özgür Şahin, altyapı öğrenci velileri ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 31.07.2018
869
A+
A-

Geçtiğimiz gün İnegölspor Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya İnegölspor Altyapı Genel Koordinatörü Özgür Şahin, ve veliler katıldı.

 

Toplantı ile ilgili bilgilendirme açıklamalarına buluna İnegölspor Altyapı Genel Koordinatörü Özgür Şahin, “Temmuz 2018 tarihinden bu yana  U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 gruplarımızın velileriyle yaptığımız bilgilendirme toplantılarını tamamlamış bulunmaktayız. Toplantılarımız da gündem maddelerimiz; sporcu velileriyle tanışma, sağlıklı beslenme, uyku düzeni,  okul ders durumları, sosyal durumlar, antrenman devamlılığı ve takibi, arkadaşlarıyla iletişim ve antrenör veli diyalogu üzerine olmuştur. Sporcularımızı fiziksel, teknik, sosyal anlamda geliştirdiğimiz kadar psikolojik olarak da geliştirmemiz gerektiğini konuştuk. Psikolojik gelişimi sağlayabilmek için ilerleyen haftalarda yapacaklarımızdan bahsettik. Dolu dolu ve donanımlı bir altyapı için herkesin fedakârlık yaptığını ve elini taşın altına koyduğunu belirttik. Bu dayanışmaya velilerim izinde yardımcı olabileceğini söyledik. Toplantıya gelen velilerimiz her türlü sorumluluğa ve yardımlaşmaya açık olduklarını, hocalarımızın direktifleri doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını bizlere ilettiler. Gelecek adına umudumuz bir kat daha artmış oldu. Toplantıya katılan duyarlı velilerimize, gelemediği halde durumlarını izah eden sorumluluk sahibi velilerimize İnegölspor altyapı antrenör ekibi olarak teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.