İNEGÖLSPOR YEMEKTE BULUŞTU

TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’da, Zonguldak Kömürspor maçı öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolcular akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yayınlama: 16.09.2020
522
A+
A-

Yemeğe İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Osman Özdemir, teknik ekip ile futbolcular katıldı.

 

Yemek sonrası açıklama yapan Zeynel Firma Ortaklarından Gürkan Organ, şunları söyledi:






“Öncelikle davetimize icabet ettikleri için İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban’a, İnegölspor Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu’na, yönetim kurulu üyelerine, Teknik Direktörümüz Osman Özdemir’e, teknik heyetine ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu akşam şehrimizin en önemli markalarından biri olan İnegölspor’umuzun yönetimini ve futbolcularını ağırlamaktan onur duyuyoruz. Mobiliyum Zeynel Köfte ailesi olarak, maddi ve manevi her zaman takımımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Yönetim ve futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz.”

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bu akşam sezon öncesi takımımızla, yöneticilerimizle Zeynel İnegöl Köftecisinde akşam yemeğinde bir araya gelmiş olduk. Biliyorsunuz bu hafta itibariyle yeni sezon maçlarımız hayırlısıyla başlayacak. Bizlerde galibiyetler serisi ile yola devam edelim düşüncesiyle, umuduyla bir sinerji oluşsun istedik. Genç ve yetenekli bir ekip kuruldu. İyi bir teknik ekibimiz var. Çok güzel bir yönetim kadrosu var. Gerçekten ben kıymetli İnegölspor başkanıma, yönetici arkadaşlarıma her birine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten o transfer süresince gayretle, azimle çalıştılar. Her transferin gerçekleşmesinde, görüşmelerin yapılmasında çok büyük emek sağladılar. Tabi bu arada İnegölspor’un geçmişten gelen bir takım maddi anlamda borçları da vardı. Mali yapının toparlanması anlamında çok ciddi emek ve gayretleri var. Her birine yürekten teşekkür ediyorum. Bizlerde yanlarında olmaya onlara destek olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle ben çok umutluyum. Burada güzel bir ambiyans oluştu. Arkadaşlarımızın da bunu inşallah sahaya yansıtacaklarını unut ediyorum. Ben hepsine yürekten başarılar diliyorum. Altyapıda verilen ciddi önem sayesinde genç oyuncularımızı da yukarıya doğru taşıyarak, yeniden Türk futboluna yeni isimler kazandırabilir miyiz, yeniden İnegölspor’un adını bu şekilde duyurabilir mi düşüncesiyle çok güzel işler olacağına inanıyorum. Emeği bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Pazar günü oynayacağımız Zonguldak maçında da ayrıca başarılar diliyorum. Bu arada maddi anlamda da destek olan tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Ancak bu süreç henüz tamamlanmış bir süreç değil. Bu süreçte de herkesin desteklerini esirgememesini bekliyorum. Yönetici arkadaşlarımız gerçekten bu konuda işini gücünü bırakıp, bu konuda gayretlerini ortaya koyuyorlar. Bu konuda da destekleri beklediğimizi ifade ediyorum” diye konuştu.

 

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “Bu akşam lig öncesi bizleri ağırlayan Zeynel İnegöl Köftecisi sahipleri Gürkan Organ ve Sinan Taşdemir kardeşime de teşekkür ediyorum. Biz 10 Ağustos’ta göreve geldik ve 11 Ağustos’ta çalışmalarımıza başladık ve bugün 15 Eylül. Bu kadar kısa zamanda transferlerimizi yapmaya çalıştık. Elimizden geldiği kadar mali disiplin çerçevesinde takımımızı hazırlamaya çalıştık. Normalde kamp süreleri 6 hafta sürer. Takımların oturması da yaklaşık 5-6 hafta sürer ama biz bu dar zaman içerisinde en iyileri yapmaya çalıştık. Buradan ben teknik ekibime ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah Zonguldak Kömür maçında 3 puanla başlayıp, seri galibiyetler ve güzel sonuçlar almak istiyoruz. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Son bir kaç transfer daha yapmayı planlıyoruz. Malumunuz Hacı Mustafa takımdan ayrıldıktan sonra o orta sahaya bir topçu kardeşimizi bakıyoruz. Birde sol bek bakıyoruz. Sonra nasipse transferleri noktalayacağız” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş