iNEGöLSPOR’A DESTEK SüRüYOR

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri, destek ziyaretleri kapsamında İnegöl Köfteci, Aşçı, Tatlıcı ve Benzerleri Odası Başkanı Sabri Dönmez ile yönetim kurulunu ziyaret etti.

Yayınlama: 30.04.2019
839
A+
A-

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, şunları söyledi: “Bugün destek ziyaretleri kapsamında İnegöl Köfteci, Aşçı, Tatlıcı ve Benzerleri Odası Başkanı Sabri Dönmez ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Bizleri ağırladıkları ve destek verdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Malumunuz kulübümüzün kalıcı gelirleri olmadığı için her daim desteğe ihtiyacımız var. Bu manada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bizlere destek veren İnegöl Köfteci, Aşçı, Tatlıcı ve Benzerleri Odası Başkanı Sabri Dönmez ile yönetim kurulu üyelerine tekrar teşekkür ediyorum.”

 

İnegöl Köfteci, Aşçı, Tatlıcı ve Benzerleri Odası Başkanı Sabri Dönmez ise “Her daim İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisiyiz. Bugünde elimizden geldiği kadar destek vermeye çalıştık. İnegölspor, İnegöl’ün en büyük marka ve değerlerinden bir tanesidir. Herkesin destek vermesi kanaatindeyiz. İnşallah geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hem maddi hem de manevi olarak kulübümüzün yanındayız. Şimdiden yeni sezonda İnegölspor’umuza başarılar dileriz.”ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş