iNEGöLSPOR’DA 2. DöNEM KAYITLARI BAŞLADI

İnegölspor tarihinde bir ilke imza atarak A takım oyuncularının antrenman sahası minik sporculara açıldı. 2. Dönem kayıtlarıyla alakalı bilgi veren alt yapı sorumlusu Özgür Şahin, açılış sonrası devam eden kayıtlar ile ilk haftayı 716 minik kramponu Bordo-Beyazlı yaparak tamamladık. 1 Temmuz itibari ile 2.dönem kayıtlarına başladık” dedi.

Yayınlama: 01.07.2019
655
A+
A-

İnegölspor Geçlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin yaptığı açıklamada;  “4 Haziran da görkemli bir şekilde açılışını yaptığımız futbol yaz okulumuzda 1 haftalık eğitim süresini geride bıraktık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sporla tanıştırmak onların mutluluğuna ortak olmak bizleri son derece memnun etti. İlk haftada üzerinde durduğumuz konular çocuklarımızın sosyalleşmesi, arkadaşları ile tanışması, ortama uyum sağlaması ve temel futbol eğitimi çalışmaları üzerine oldu. Özellikle 2014 doğumlu sporcularımızın yoğun katılım gösterdiğini söyleyebilirim. İnegölspor tarihinde bir ilk gerçekleşti bu sene; Profesyonel takımın antrenman sahası minik sporcularımızın kullanımına açıldı. Bunun için başta başkanımız Eşref Güç’e ve yönetim kuruluna, A takım teknik direktörümüz İsmail Güldüren’e ve saha bakımcımız Mustafa İsimbay’a çok teşekkür ederim. Bu uygulamadan başta sporcularımız başta olmak üzere tüm velilerimizin memnun olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Sözlerine devam eden Şahin, “Bu sene bir ilk yaparak çalışmalara U16 ve U15 sporcularını da alarak minik sporculara örnek olmalarını sağlıyoruz. Tüm sporcularımıza özverili çalışmaları için teşekkür ederim. İnegölspor Altyapısı olarak her yıl yaz aylarında yaptığımız futbol okulu çalışmalarımız rekor katılım ile bu yıl 663 minik sporcu sayısına ulaştı. Açılış sonrası devam eden kayıtlar ile ilk haftayı 716 minik kramponu Bordo-Beyazlı yaparak tamamladık. 1 Temmuz itibari ile 2.dönem kayıtlarına başladık. İrtibat numarası:713 88 24. Bu yaz ayında hayata geçirdiğimiz proje olan “Mahallem Bordo Beyaz” ile eskiden köy şimdi ise mahalle olan Dipsizgöl,Edebey,İsaören,Çitli mahallelerimizdeki çocuklarımızı futbolla tanıştırdık. Eski projemiz olan “Futbol Nerede İnegölspor Orada” ise 9 Temmuz Salı Günü Tahtaköprü Mahallesinde kaldığı yerden devam edecek. Sorumluluk sahibi velilerimize çocuklarını sporla tanıştırdıkları için teşekkür ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş