İnegölspor’da moraller yerinde

Yayınlama: 01.05.2023
128
A+
A-

Deplasmanda 2-0 kazandığımız Amed Sportif Faaliyetler maçından sonra temsilcimizin kümede kalma umutları tamamen yeşerdi. Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ve Teknik Direktör Bahaddin Güneş, galibiyeti değerlendirdi.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Ademoğlu, şunları söyledi:

“Çok güzel bir galibiyet oldu. Gerçekten paha biçilmez bir galibiyet. Sezonun en önemli galibiyetlerinden bir tanesiydi. Ben buradan futbolcularımıza, teknik heyetimize, herkese teşekkür ediyorum. İnegöl halkına da teşekkür ediyorum. Yanımızda duruyorlar, durmaya devam ediyorlar. Maddi manevi destek sağlıyorlar. Herkesten binlerce kez Allah razı olsun. Herkesin bir planı var. Masa başında bizim kalemimizi kıranlar, hesap kitap yapanlar şunu unutmasınlar ki, Allah’ında başka bir hesabı var. Bizim sığındığımız ter yer Cenabı haktı. Kimse onun üzerine plan yapamaz. Varsa onun üzerinde plan yapacak çıksın. Biz oraya sığındık. İnegölspor layıkıyla ve özellikle de şerefiyle bu ligde kalacaktır. Bugün biz %70 işi kırdık. İnşallah haftaya Erok maçını da alarak, tamamen korkulu rüyadan kurtulmak istiyoruz. Bu arada maç öncesi Diyarbakır’a gelmek için uçak sıkıntısı yaşadık. Bilet yoktu. Uçak işini çözen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Alinur Aktaş ile AK Parti MKYK Üyesi, Bursa Milletvekili Adayı Ayhan Salman’a teşekkür ederiz. Sağ olsunlar gerekli yerlerle görüşerek uçakla Diyarbakır’a gelmemizi sağladılar”








Teknik Direktör Güneş ise, şunları söyledi:

“Her şeyden önce bugün sahada verdikleri mücadeleden ve oynadıkları oyundan dolayı oyuncularımı kutlamam gerek. Hepsinin emeğine sağlık. Hafta içi takımın birlikteliği bu galibiyetin sinyallerini vermişti. Buraya inanarak geldik. Bizim için çok kritik bir maçtı. Amedspor iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım. Amed deplasmanı her takım için çok zordur. Bu zorlu deplasmanda şükürler olsun sahadan galip ayrılan taraf biz olduk. Maça oyun olarak çok iyi başladık. Öne geçince daha özgüvenli oynadık. Tıpkı çalıştığımız gibi kazandığımız toplarla hızlı hücuma çok iyi çıktık ve ilk yarı birçok pozisyona girdik. Aslında set oyununu da iyi oynadık ancak saha içinde biraz daha rahat olup daha fazla üretken olabilirdik. İkinci yarı da iyi oyunumuz devam etti ve ikinci golü bulduk ve oyun o süreçten sonra bizim için daha rahat geçti. Kazandığımız için mutluyuz. Bütün oyuncularımı, ekibimi, kulüp personelimizi ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Bizim için lig kesinlikle bitmedi ve tüm zorluğuyla devam ediyor. Ayaklarımız yere sağlam basması lazım. Çünkü kazanmamız gereken çok önemli maçlar daha var. Amedspor camiasına da play-off sürecinde başarılar dilerim”

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.