İNEGÖLSPOR’DA YAZ SPOR OKULU BAŞLADI

İnegölspor’un 2019-2020 sezonu yaz futbol okulu etkinlikleri, 650 sporcunun katılımı ile ilçe stadında yapılan açılış programı ile başladı.

Açılış programına İnegöl Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara, Kulüp Başkanı Eşref Güç, yönetim kurulu üyeleri ile öğrenci velileri katıldı.

Yayınlama: 25.06.2019
612
A+
A-

NEGÖLSPOR TARİHİNİN REKORU KIRILDI

İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, açılış öncesi yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Yaz futbol okuluna çok yoğun bir katılımımız oldu. Normalde biz yaz futbol okullarını 250-300 bandında açıyorduk. Şuanda 650 bandı ile futbol okulumuzu açıyoruz. Bu İnegölspor tarihinde bir rekordur. Hocalarımızı, yönetim kurulumuzu ve herkesi bu manada tebrik ediyorum. 17.00-19.00 saatleri arasında çalışmalarımız sürecek. Çalışmalarımız 1 ay sürecek. Bu şekilde 1. dönemimizi noktalamış olacağız. Geçtiğimiz yıl ‘Futbol nerede İnegölspor orada’ projemiz vardı. Bu sene de ‘Her mahalle bordo-beyaz’ kampanyası başlattık. Çeşitli mahallelerimiz bu kampanyaya katılım sağladılar. Bu kampanyaya katılan başta Dipsizgöl ve Çitli mahallelerimize teşekkür ediyoruz. Bu kampanya ile 750 sayısına ulaşacağız. İnegölspor’u tercih ettiğiniz ve çocuklarınızı spora yönlendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkürümüzü de sponsor firmalarımıza yapmak istiyorum.”

 






İNEGÖLSPOR HEDEFE YÜRÜYOR

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise “Öncelikle kayıtlarda 650 sayısına ulaşan ve bizi temsil eden hocalarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten müthiş çalışıyorlar. İnegölspor’u her yerde duyurmak için canla başla çalışıyor ve zamanlarını veriyorlar. Gidilmeyecek yer kalmıyor. Bizim bu sayıyı arttırmamız için tesislere ihtiyacımız var. Kesinlikle yeni yapılan tesisin biran önce canlanması gerekiyor.  Bildiğiniz gibi yarım kalan bir tesis. İnşallah ihalesi olacak. Bize söz verildi. Spor okulları ve altyapımız için İnegöl’ün içinde de tesis istiyoruz. İnegölspor bir değerdir. İnegölspor’dan Mutlular, Cengizler, Ayhanlar, Gökhanlar, İsmail Güldüren gibi bir sürü futbolcu çıkartmak istiyoruz. İnegölspor’u da yeni bir yapılanma ile yavaş yavaş hedefe doğru götürmek istiyoruz. Kolay bir süreçten geçmiyoruz. Her şey paraya bağlı oluyor. Maalesef biz bunu birazda bedenen yapmak istiyoruz. Büyüklerimizden anlayış bekliyoruz. Sevgili belediye başkanımızdan, sevgili onursal başkanımız Alinur Aktaş’tan çok acil eylemler yapmasını istiyoruz. İnşallah tesisler en kısa zamanda yetişir. İnegölspor layık olduğu yere ulaşır. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

EVLATLARINIZ EMİN ELLERDE

Son olarak konuklara hitaben bir konuşma yapan İnegöl Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara da “Nüfusu bugün 300 binlere dayanan şehrimizde, geleceğimizin umudu olan genç nesillerimizin sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. İlçemizde 70 bin dolayında öğrencimiz bulunmakta. Bu gençlerimizin yaz dönemlerini daha faydalı geçirebilmeleri adına da bugün güzel bir etkinliğin açılışındayız. Yaz dönemlerinde farklı kurumların, spor kulüplerinin ve belediyemizin de Belediyespor bünyesinde gerçekleştirdiği yaz spor okullarıyla, geleceğimize ışık tutacak evlatlarımız kendilerini geliştirme, farklı hobiler edinme, boş zamanlarını faydalı şekilde değerlendirme fırsatı buluyor. İnegölspor da bu sürece katkı koyan önemli değerlerimizden biri. Geçmişten bu yana ülke futbolumuza önemli değerler kazandıran İnegölspor kulübümüz, bugün de tıpkı geçmişte olduğu gibi gençlerimize önem vermeye devam ediyor. Buradan evlatlarını Bordo-Beyaz renklere emanet eden ailelere gönül rahatlığıyla şunu ifade edebilirim ki; çocuklarınız emin ellerde. İnegölspor’umuz bu yıl 2007-2015 doğumlu çocuklarımızla yaz spor okullarını gerçekleştirecek. 2 dönem şeklinde yapılacak yaz spor okullarının ilk dönemi bugün başlayıp 21 Temmuz tarihinde sona ererken, ikinci dönem ise ilk dönemin hemen ardından start alacak. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere 6 gün sürecek yaz spor okulları eğitimlerinde toplamda 650 evladımız eğitim alacak. Şimdiden tüm sporcularımıza, antrenörlerimize yaz spor okulları eğitim döneminin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş