İNEGÖLSPOR’DAN SON DAKİKA 3’LÜĞÜ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücade eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı rakibi Amedspor’u son dakikalarda bulduğu gol ile 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Yayınlama: 30.10.2017
2.534
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin 10. haftasında Amadspor’a konuk oldu. Temsilcimiz müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.

 

Müsabakanın hemen başında yediği gol ile adeta maça 1-0 geride başlayan temsilcimiz İnegölspor, ilk devrede girdiği çeşitli pozisyonlarda golü bulamadı. Amedspor’da geliştirdiği ataklarda golü bulamayınca müsabakanın ilk devresi 1-0 Amedspor lehine tamamladı.






 

İkinci yarıya daha da baskılı başlayan temsilcimiz, zaman zaman Amedspor’un tehlikeli ataklarına karşılık vermekte güçlük çekti.

 

Maçın bu skorla biteceği beklenirken, 85. dakikada sahneye çıkan Enes Ata temsilcimiz İnegölspor adına golü bularak durumu 1-1’e getirdi.

 

Son dakikalarda rakip kaleye iyice yüklenen temsilcimiz İnegölspor, maçın bitiş düdüğü beklenirken Ahmet Şahin’in ayağından bulduğu gol ile müsabakayı 2-1 galip tamamladı.

 

SOYUNMA ODASINDA BAYRAM

Alınan galibiyetin ardından İnegölspor’lu futbolcular soyunma odasında galibiyeti doyasıya kutladı.

 

BAŞKAN DURUMA EL ATTI

Maç sonu açıklamalarda bulunan temsilcimiz İnegölspor’un başkanı Münür Kanar, ikinci devredeki oyuncu değişikliklerine müdahale ettiğini ve bazen de müdahale edilmesi gerektiğini ifade ederek, “İkinci yarıda değişikliklere müdahale ettim. Demek ki bazen müdahale etmek gerekiyormuş. Sancaktepe müsabakasının ardından burada böyle bir performansı kimse beklemiyordu. Ama geldik ve buradan 3 puan aldık. Ben bu 3 puanı İnegöl halkına hediye ediyorum” dedi.

 

İNEGÖL’ÜN DİNAMİKLERİNE SESLENDİ

Devre arasında yapılacak olan transferlere İnegöl’ün tüm dinamiklerinin destek olması gerektiğini belirten Kanar, şu ifadeleri kullanarak konuşmasını sonlandırdı: “Biz her zaman işimizin başındayız. Arkadaşlarımızın ödemelerini geçtiğimiz günlerde yatırdık. Yani iyi bir şekilde işimize devam ediyoruz. Ben özellikle İnegöl’deki dinamiklerimize sesleniyorum. Devre arası transferlerde bizlere destek olsunlar” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş