İnegöspor İsmail Ertekin ile yolları ayırdı

2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor’da Teknik Direktör İsmail Ertekin, alınan kötü sonuçların ardından takımdan gönderildi. Ertekin’in yokluğunda Darıca Gençlerbirliği ve Bayrampaşa müsabakalarında takımın başında Altyapı Koordinatörü Özgür Şahin’in bulunacağı öğrenildi.

Yayınlama: 26.09.2018
1.055
A+
A-

Sezona büyük umutlarla hazırlanan 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor, ilk maçında Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken ligin 2. Haftasında evinde ağırladığı Gaziantepspor’u 3-1’le geçerek ilk galibiyetine ulaşmış oldu. Bu müsabakanın ardından Bodrumspor deplasmanına çıkan Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, ilk yarıda kalesinde gördüğü 3 gol sonucu sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılırken son olarak geçtiğimiz hafta sonu evinde ağırladığı Kastamonuspor’a da 2-0 kaybederek 4 maçta yalnızca 4 puan toplayabildi.

 

Özellikle Kastamonuspor müsabakasında yapılan basit hatalar ve son vuruşlardaki eksiklikler sonucunda puan ya da puanlardan olan İnegölspor’da kötü gidişe dur demek isteyen yönetim, Teknik Direktör İsmail Ertekin ile masaya oturdu. İnegölspor, İsmail Ertekin ile anlaşarak sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetti.






 

Ertekin’in takımdan ayrılmasının ardından boş kalan koltuğuna ise önümüzdeki 2 maçlık periyot için Altyapı Koordinatörü Özgür Şahin getirildi. Şahin, bugün kupada karşılaşılacak olan Darıca Gençlerbirliği ve hafta sonu ligde deplasmanda karşılaşılacak olan Bayrampaşa müsabakalarında İnegölspor’un başında bulunacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş