İsaören Gürsu’da galip geldi

Yayınlama: 29.11.2022
194
A+
A-

Bursa 1. Amatör Küme 2. Grup’ta Gürsu İlçe Stadı’nda Ağaköy Spor’a konuk olan İsaörenspor, deplasmanda rakibini 3 golle mağlup etti. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan İsaörenspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bal, “Bugün galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu sezon 2 maç dışında genel olarak çok etkili futbol oynadık. İnşallah seri galibiyetler alarak üst sıralara çıkmak istiyoruz” dedi.

Bursa 1. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden İnegöl temsilcisi İsaörenspor, hafta sonu Gürsu deplasmanına çıktı. Mücadeleden İnegöl temsilcisi 3-1 galip gelmeyi başardı.

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan İsaörenspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bal, şu ifadeleri kullandı:






“Bugün galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu sezon 2 maç dışında genel olarak çok etkili futbol oynadık. İnşallah seri galibiyetler alarak üst sıralara çıkmak istiyoruz. Tam olarak performansımızı sahaya yansıttığımızda çok güzel sonuçlar aldık. Bu performansımızı sürekli hale getirmemiz gerekiyor. Önümüzde uzunca bir süreç var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip Süper Amatör’e çıkmak istiyoruz”

İNEGÖL’DE SPOR YATIRIMLARINA İHTİYAÇ VAR

Öte yandan İnegöl’deki spor kulüplerinin önemli başarılar elde ettiğini ve spor yatırımları ile bu başarıların ulusal alanlara taşınabileceğini belirten Bal, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Öncelikle İnegöl’de birçok amatör takım var. Bu takımlarımızın hepsinin amacı bir üst lig. Yani hiçbir takımımız ya öylesine çıkayım bu lige demiyor. Bazı takımlarımız maçlarına ve antrenmanlarına Bursa’da çıkıyor. Bu gerçekten kabul edilebilir bir şey değil. İnegöl’de spor yatırımlarına ihtiyaç var. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Eğer spor yatırımları yapılırsa, İnegöl ulusal anlamda başarılar elde edecektir”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş