İSAÖRENSPOR’ DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

İsaörenspor’da geçtiğimiz hafta yapılan kongrede yeniden kulüp Başkanı seçilen Erhan Ulu ve yönetim kurulu üyeleri, Celal İnegöl köftecisinde kulüp başkanı Erhan ulu tarafından verilen yemekte bir araya gelerek ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiler. Kulüp Başkanı Erhan Ulu başkanlığında yapılan toplantının ardından görev dağılımını da açıkladı.

Yayınlama: 05.10.2017
816
A+
A-

Yemekte programında açıklamalarda bulunan İsaöre Spor Kulübü Başkanı Erhan ulu “Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yaparak daha sağlıklı yetişmeleri, negatif enerjilerini etraflarına zarar vermeden boşaltmalarına imkan sağlayacak, suç ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak temel hedefimizdir. Gelecek yıllarda alt yapısı sağlam, tesisleşen, Mahallemizin sporcularının daha iyi koşullarda spor yapmalarını sağlayacak bir Kulüp yaratmak istiyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK






“Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Kulübümüzün çok iyi yerlere taşımak adına gece gündüz demeden çalışmalara dört koldan başladık” diyerek sözlerini sürdüren Ulu, “Spor Kulüplerinde başarıya giden yolda ne kadar fedakarlık yapılması gerekiyorsa biz yapacağız, elimizi taşın altına koyduk ve belirlediğimiz hedefe ulaşmak içinde yılmadan, yoğun bir mesai yapacağız” şeklinde konuştu.

 

ALT YAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ

Erhan ulu, altyapıya büyük önem vereceklerini belirterek “Spor Camiasının bilinçli ve sağduyulu olması da hedefe giden yolda bizim en büyük destekçimiz olacaktır, sporseverlerin gurur duyacağı, gelecek yıllarda Bursa futboluna hem spor kültürüne pozitif katkılar sağlayacak bir kulüp olmak için ne kadar çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bir Spor Kulübünün en önemli aşaması olan “misyon ve vizyon” prensibini oluşturmaya çok fazla önem veriyoruz, yani bir spor kulübü neden vardır, ulaşmak istediği nokta nedir, nasıl amaçları ulaşmayı hedefler. İşte bu sorulardan yola çıkarak İsaörenspor Kulübünün geleceğini inşa etmek adına yola çıktık. Yönetim Kurulumuz, kendi ayakları üzerinde durabilen, mali yapısı dengeli, alt yapıya ve tesisleşmeye önem verip başarıyı süreklilik haline getirecek yapılanmaya ve kulüp organizasyona önem vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

İsaören Spor’da Yeni Yönetim Kurulu görev dağılım ise, ” Kulüp Başkanı Erhan Ulu, Başkan yardımcısı Mutlu Bal, Muhasip İbrahim Yoldaş, Tesisler Sorumlusu Ahmet Bal, Federasyon Sorumlusu Mesut Şahin, Transfer komitesi Hasan Ekim, Hayrettin Gergen, Nuri Yaman. Genel Kaptan Murat Göktaş, Hüsamettin Birlik, Basın sözcüsü Mehmet Altıntas, Emin Ok, Altyapı Sorumlusu Ahmet Bozan, Reklam ve Sponsorluk Cahit Kursun, Zafer Erdogan” şeklinde oluştu.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş