JAPONYA’DAN iNEGöL’E MAZBATA GENEL SEKTERi iNEGÖLLü OLDU

İnegöl Kocal Osmanlı Spor Kulübü öğrencileri velileri ve eğitmenleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programına İstanbul’dan katılan Kiyokushin Kan Türkiye Temsilcisi İsa Sağlam, Kocal Osmanlı Spor Kulübü’nde görev yapan İsmail Kocal’ın Kiyokushin Kan Türkiye Genel Sekteri olarak görevlendirildiğini açıkladı.

Yayınlama: 23.05.2019
1.621
A+
A-

İnegöl Kocal Osmanlı Spor Kulübü öğrencileri velileri ve eğitmenleri ile iftar yemeğinde bir araya gelirken, programda bir sürpriz yaşandı. Japonya’dan gelen mazbata ile Kiyokushin Kan Türkiye Genel Sekteri İsmail Kocal oldu.

 

Verilen iftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Kocal Osmanlı Spor Kulübü eğitmeni İsmail Kocal, “Velilerimiz ve öğrencilerimiz talep ettiler. Dediler ki İhsan Sağlam’ı da davet etsek gelirler mi acaba? Dedim ki sorayım. Aradım, sağolsun bizi kırmadı İstanbul’dan geldi aramıza katıldı. Allah razı olsun. Geçmiş dönemde de Türkiye Wushu Federasyonu Teknik Kurul Başkanlığı yaptı. Kiyokushin’den sorumlu başkandı. Şimdi de. Kiyokushin Kan Türkiye temsilciliği yapıyor. Onun bize bir sürprizi varmış” dedi.






 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Kiyokushin Kan Türkiye Temsilcisi İsa Sağlam, “Sizlerin arasında bulunmaktan onur duydum. İstanbul’dan çağırdı İsmail hocam ve tabi ki gelirim dedim. Bizde İstanbul’da buraya iftar yemeğine geldik. Spor ile ilgili bir çok faaliyetler yaptık. Sizler için daha bir çok faaliyetler yapmaktayız.  Türkiye biliyorsunuz 2016 yılında ilk resmiyeti kazandı. Yine 2016 Yılında Türkiye’de ilk milli sporcu çıkarma bizlere nasip oldu. Bizler sporculara ‘Millilik’ unvanı kazandırdık.  3 Yıldır Türkiye Wushu Federasyonu Teknik Kurul Başkanlığı yapıyorum, bıraktım. Şuanda Dünya Kiyokushin Karate’nin Türkiye temsilciliğini yapıyorum” dedi.

 

Sağlam sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Japonya ile görüşmelerimizi sürdürdükten sonra bir çalışma yaptık. İsmail hocam çok aktif bir hocamız olduğu için biz kendisine Kiyokushin Kan Türkiye Genel Sekreteri olmasını kendisine uygun gördük. Japonya’dan onaylı imzalı mazbatasını da getirdik. Hayırlı uğurlu olsun”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş