Kafkasspor sezonu açtı

Bursa Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kafkasspor, 2018-2019 futbol sezonunu kendi tesislerinde düzenlenen törenle açtı. Sezon açılışına Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve Kafkasspor taraftarları katıldı.

Yayınlama: 29.08.2018
870
A+
A-

Dua ve Kurban kesiminin ardından yapılan konuşmalar sonrası futbolcular tek tek takdim edilerek, taraftarla tanıştırıldı.

 

Kulüp başkanı Sabahattin Ordu, törende yaptığı açıklamada, “2018-2019 futbol sezonunu açtık, kurbanımızı kestik ve takımdaki futbolcu arkadaşlar sezonun ilk antrenmanına çıktı. Hocamızın raporu doğrultusunda transferler yaptık. U-19 grubumuzun maçları devam ettiği için alt yapıdan sporcularımız yer almadı. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Hedefimiz önce Play-Off grubuna kalmak, oradan da çok istediğimiz BAL ligine çıkmaktır. Kafkasspor taraftarı bizim yanımızda olduğu sürece, aşamayacağımız engel yoktur.  Sporcu kardeşlerimizin elinden geleni yaparak ve disiplinli bir şekilde çalışarak başarılı olacaklarına inanıyorum. Bütün takımlara centilmence geçecek bir sezon diliyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş