Kafkasspor’a transfer

Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Kafkasspor, dış transferde Kelesspor’un forvet oyuncusu Yakup Kurt ile sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 27.07.2018
1.291
A+
A-

Kafkasspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Karakurt, Şenol Peker ve Savaş Kılıçoğlu hazır bulundu.

 

 “HEDEFLERİ OLAN BİR CAMİAYIZ”






İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Karakurt, “Teknik Direktörümüz Aydın Ungan’ın raporları doğrultusunda ihtiyacımız olan bölgelere transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sezon öncesi kampına kadar transferi sonlandırıp, tam kadro kampa girip artılarımızı ve eksilerimizi net olarak görmek istiyoruz. Kafkasspor her yıl hedefi olan bir camiadır. Başarıya ulaşmak için gereken tüm faktörleri bir araya getirme gayretindeyiz. Transferini gerçekleştirdiğimiz Yakup Kurt camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi önümüzdeki sezonda da Fair-Play anlayışı ilk temel ilkemiz olacak. Transferlerimizi de gerçekleştirirken bu faktörü göz önünde bulunduruyoruz” dedi.

 

1994 Bursa doğumlu olan Yakup Kurt, futbola Tuna Genclikspor’da başladı. Forvet mevkiinde oynayan Yakup Kurt sırasıyla, Boschspor, Gemlikspor, Bursa Merinosspor, Kestel Belediyespor, Millet Mahallesispor formalarını giydi. İki sezonda Kelesspor formasını başarı ile giyen Yakup Kurt, yeni sezonda Kafkasspor’un başarısı için ter dökecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş