KARADENİZ GÜVEN SPOR LİGE HAZIR

1.Amatör Küme temsilcilerimizden Karadeniz Güvenspor sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Karadeniz Güvenspor teknik direktörü Murat Yakşi sezon hazırlıkları ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlama: 05.10.2017
1.066
A+
A-

Değerlendirmelerde bulunan Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü Murat Yakşi ,”1.Amatör kümede mücadele edecek olan takımımız 26 Ağustos 2017 tarihinde antrenmanlara başladı. Bu süre zarfında kadromuzu sayı ve nitelik olarak artırdık. Takımı oluştururken dinamik, istekli, coşkulu, ileri hedefleri olan gelişime açık, ahlaklı, disiplinli ve yüksek iradeli genç sporcularımızı tercih ettik. Haftanın altı günü antrenman yaptık. Hala aynı tempo ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

ŞAMPİYONLUK AMACIMIZA ULAŞACAĞIZ






“Amacımız oynayacağımız ligden bir üst lige çıkmak olup, hedefimiz ise Karadeniz Güvenspor’un geleceğinin temellerini atmaktır” diyerek sözlerini sürdüren Yakşi “Bunu da hazırlık döneminde başardığımızı söyleyebilirim. Allahın izniyle lig sonunda da şampiyonluk amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum. Karadeniz Güvenspor lu ve İnegöllü tüm futbol severleri bizleri desteklemeleri için tribünlere davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş